nhar

Wil je trouwen op een locatie waar het huwelijk niet officieel voltrokken kan worden?

Een ceremonieel huwelijk?  Of wil je een ceremonie op een tijdstip/dag welke niet mogelijk blijkt binnen uw gemeente (bijvoorbeeld om 24:00 uur), of wil je gemeentelijke kosten besparen?  Geen geen stijve officiële ambtenaar? Of je wilt een vernieuwing van je huwelijksgelofte?

Huur dan nu via ons een ‘fake’ Babs/ambtenaar van de burgerlijke stand in.

Geenszins saai of tuttig voorgelezen maar een speech op jullie lijf geschreven met of zonder een cabareteske knipoog.

Al vele malen trouwden onze acteurs (M/V, M/M, V/V) koppels* op een bijzondere locatie en volgens hun eigen specifieke wensen.

Jullie maken kennis met de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand in een persoonlijk telefonisch onderhoud.

Met jullie bespreekt de acteur (m/v) wat jullie wensen zijn. Uiteraard maakt de desbetreffende acteur/actrice een maatwerk verhaal welke aansluit bij jullie ideeën van de perfecte huwelijksceremonie. Wij maken zelfs een akte welke lijkt op de officiële akte (deze is dus niet rechtsgeldig) van een Gemeente. Uiteraard kunnen getuigen dan gewoon tekenen en lijkt alles heel normaal en echt.

Op de dag zelf zal de ambtenaar, desgewenst gekleed in toga, verschijnen en jullie huwelijk bezegelen. Waardoor de ceremonie levensecht lijkt. Desgewenst kunnen we een trouwboekje leveren met jullie gegevens erin. Vraag naar de mogelijkheden.

*In verband met de privacy kunnen we helaas geen foto’s tonen van de bruidsparen die reeds met hulp van onze ambtenaren zijn getrouwd. Op de foto’s (zie onder) een huwelijksceremonie voor Roy Donders en Patty Brard ter gelegenheid van de carnaval en van het langste echtpaar ter wereld in opdracht van het Guiness Book of Records . 

Meer weten? Bel 0297-521919 of stuur direct een E-mail.
Direct prijzen weten? Klik hier!

Hallo Mascha en Michel,
wat een feest was het.
Een complete verrassing voor iedereen 🙂
De ceremonie tja… wat zullen we zeggen…
hilarisch, gevat, sarcastisch en net echt.
Deze zorgt nog steeds voor verwarrin, waar hebben wij die BABS toch vandaan gehaald.
Voor 200% geslaagd! Dank jullie wel!

Dirk en Christina

Via deze weg wilde wij je nog even hartelijke danken voor de ceremonie!

We hebben echt heeeel veel leuke reacties gehad!

Is het mogelijk dat wij de speech ook digitaal ontvangen? We willen dit graag verwerken in het fotoboek.

En O ja, misschien handig om een echte trouwambtenaar te gaan worden… we hebben namelijk van meerdere mensen de vraag gekregen waar we je hadden gevonden en wat je nummer is, want als ze ooit gaan trouwen vonden ze jouw erg leuk.

Al met al hebben wij terug gekeken naar een super leuke dag, hele leuke ceremonie en daarna een mega vet feest! Onze dag was perfect mede dankzij jouw! 👍

Maria en Sjaak

Huwelijken gesloten in 2019

Trouwboekjes in 2019

Fijn dat jij zo persoonlijk ons “gay”huwelijk uit het verdomhoekje hebt gehaald. Het interactieve aspect en de humor en de traan waren prachtig. We love U 🙂

Jean Pierre en Hilgo

%

voor iedereen (M/V, M/M, V/V)

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...