nhar

Entertainment via Zoom

Inzoomen op klimaat-doelstellingen en Sushi 

Op 8 februari 2021 zorgde Tuukje voor een luchtige onderbreking van een avond vol cijfers, sprekers en een belangrijk onderwerp: klimaatadaptatie. Tuukje kwam in actie bij de Idverde Academy.

Humor is mooi, maar moet er zeker voor zorgen dat een belangrijk onderwerp, of het thema van een event, ondersteunt. Tuukje zorgde er voor dat ze op de hoogte was van de terminologie en zwaarte van het onderwerp.

Zo dook Tuukje van tevoren onder in de klimaatadaptatie en had ze een uitgebreide meeting met de leden van de organisatie van deze avond. Vervolgens schreef ze een inhoudelijke tekst, doorspekt met humor en met momenten waarop de mensen thuis konden reageren. Een energizer onderbrak de woordenstroom van Tuukje en zorgde voor ontspannen schouders, een glimlach en hier en daar zelfs een schaterlach.

Tuukje kon deze opdracht tot een succes maken dankzij onze Tiny Studio met bijbehorende technische man die de camera bediende en de connectie met teams nauwkeurig in de gaten hield. Daardoor kon Tuukje zich volledig concentreren op haar publiek en lukte het om online snel te reageren op de mensen die deelnamen. 

Wilt u een Zoommeeting, Youtube / Facebook live sessie of een Teamsmeeting extra actief en interessant maken?
Bel ons dan vandaag op nummer: 0297-521919

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...