nhar

italië evenementImprovisatieacteurs promoot het modemerk Pulcinella Moda.

In opdracht van Esther Bronkhorst events is “ambassadeursvrouw” Tuukje Gibossie speciaal ingevlogen met de regeringsjet voor het Italië evenement op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilen. Tuukje was daar op 20,21 en 22 mei te vinden op de stand van Pulcinella Moda op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens tijdens het Italië Evenement 2016.

Zij was daar om de prachtige maatwerksandalen en de prachtige leren tassen, jassen en handschoenen van het prachtige eiland Capri (Italië) te promoten.
Deze worden geïmporteerd door Pulcinella Moda.

Ander doel van deze entertainment inzet was om de naam te promoten en de juiste bezoekers op de stand te lokken.Ook entertainment inzetten om jouw product op de juiste manier te promoten? Bel dan: 0297-521919 en we maken graag vrijblijvend een afspraak.

promotie Pulcinella
Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...