nhar

Tuukje aanwezig op Italiëevenement 2015 ter promotie Pulcinella

italië evenementImprovisatieacteurs promoot het modemerk Pulcinella Moda.

In opdracht van Esther Bronkhorst events is “ambassadeursvrouw” Tuukje Gibossie speciaal ingevlogen met de regeringsjet voor het Italië evenement op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilen. Tuukje was daar op 20,21 en 22 mei te vinden op de stand van Pulcinella Moda op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens tijdens het Italië Evenement 2016.

Zij was daar om de prachtige maatwerksandalen en de prachtige leren tassen, jassen en handschoenen van het prachtige eiland Capri (Italië) te promoten.
Deze worden geïmporteerd door Pulcinella Moda.

Ander doel van deze entertainment inzet was om de naam te promoten en de juiste bezoekers op de stand te lokken.Ook entertainment inzetten om jouw product op de juiste manier te promoten? Bel dan: 0297-521919 en we maken graag vrijblijvend een afspraak.

promotie Pulcinella
italië evenement
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...