nhar

Tuukje verrast 65 jarige in Coronatijd

Heer Jaspers Verrast door vriendengroep DE Pollepels

Op 29 december 2020 was de heer Jaspers, nietsvermoedend, bezig in zijn schuur toen daar opeens Tuukje Gibossie met een camera stond om hem namens zijn 12 koppige vriendengroep De Pollepels te verrassen. 

Tuukje ging samen met een cameraman naar de jarige om hem te huldigen en cadeaus te overhandigen namens deze vriendengroep. Uiteraard alles op gepaste afstand. 

Wensen van de vriendengroep werden op ludieke wijze overhandigd en met een maatwerkspeech sprak Tuukje de jarige toe. De camera maakte opnamen van het geheel en het filmpje werd direct na afloop gemonteerd. De opnamen werden daarna onder het vriendenteam via Social Media verspreid.
Zo kon iedereen zien wat Tuukje had gedaan en voelde de overhandiging toch een beetje als samen en er bij zijn. (zie ook korte compilatievideo onder)

Ook mensen in Coronatijd in het zonnetje zetten met een typetje of serieus?
Bel ons op nummer: 0297-521919

 

Helemaal top. De pollepels zijn allemaal enthousiast. Echt genieten. Filmpje ook heel leuk.

Pieter Bots

De Pollepels

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...