nhar

Heer Jaspers Verrast door vriendengroep DE Pollepels

Op 29 december 2020 was de heer Jaspers, nietsvermoedend, bezig in zijn schuur toen daar opeens Tuukje Gibossie met een camera stond om hem namens zijn 12 koppige vriendengroep De Pollepels te verrassen. 

Tuukje ging samen met een cameraman naar de jarige om hem te huldigen en cadeaus te overhandigen namens deze vriendengroep. Uiteraard alles op gepaste afstand. 

Wensen van de vriendengroep werden op ludieke wijze overhandigd en met een maatwerkspeech sprak Tuukje de jarige toe. De camera maakte opnamen van het geheel en het filmpje werd direct na afloop gemonteerd. De opnamen werden daarna onder het vriendenteam via Social Media verspreid.
Zo kon iedereen zien wat Tuukje had gedaan en voelde de overhandiging toch een beetje als samen en er bij zijn. (zie ook korte compilatievideo onder)

Ook mensen in Coronatijd in het zonnetje zetten met een typetje of serieus?
Bel ons op nummer: 0297-521919

 

Helemaal top. De pollepels zijn allemaal enthousiast. Echt genieten. Filmpje ook heel leuk.

Pieter Bots

De Pollepels

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...