nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Tuukje verrast 65 jarige in Coronatijd

Heer Jaspers Verrast door vriendengroep DE Pollepels

Op 29 december 2020 was de heer Jaspers, nietsvermoedend, bezig in zijn schuur toen daar opeens Tuukje Gibossie met een camera stond om hem namens zijn 12 koppige vriendengroep De Pollepels te verrassen. 

Tuukje ging samen met een cameraman naar de jarige om hem te huldigen en cadeaus te overhandigen namens deze vriendengroep. Uiteraard alles op gepaste afstand. 

Wensen van de vriendengroep werden op ludieke wijze overhandigd en met een maatwerkspeech sprak Tuukje de jarige toe. De camera maakte opnamen van het geheel en het filmpje werd direct na afloop gemonteerd. De opnamen werden daarna onder het vriendenteam via Social Media verspreid.
Zo kon iedereen zien wat Tuukje had gedaan en voelde de overhandiging toch een beetje als samen en er bij zijn. (zie ook korte compilatievideo onder)

Ook mensen in Coronatijd in het zonnetje zetten met een typetje of serieus?
Bel ons op nummer: 0297-521919

 

Helemaal top. De pollepels zijn allemaal enthousiast. Echt genieten. Filmpje ook heel leuk.

Pieter Bots

De Pollepels

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.