nhar

typetje inhuren typetje of meerdere typetjes voor je feest of evenement?

Bij ons zit je goed! Wij hebben ze in namelijk alle soorten en maten. (geen student of de verklede buurman in een pakje maar goed voorbereide acteurs.)

En ziet u uw typetje of typetjes van uw keuze er hieronder niet tussen staan?
Geen probleem dan maken we hem toch gewoon op maat voor u!

Wij leverden al vele verschillende typetjes voor bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen door heel Europa.

Voorbeelden van typetjes door ons geleverd:
Amerikaanse agenten, Brandweermannen, Medisch personeel, Bouwvakkers, Mobiele Eenheid, Engelse Bobby, Postbode, professoren, lakeien, historische figuren, koks, obers, lakeien, vuilnismannen, Royal Guards, engelen, musketiers en nog vele anderen.

Bel ons daarom vandaag nog vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919 en we maken een scherpe offerte voor u.
Of stuur nu direct een E-mail.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...