nhar

Verjaardagsgrap op maat.

 

Filmpje, Politie en acteurs…..

 

Er zijn opdrachten waar je helemaal los kan gaan met creativiteit door het vertrouwen dat je krijgt van een klant.

“Mijn goede vriend wordt vijftig en ik wil een grap met hem uithalen. Iets met zijn boot, een filmpje, politie en acteurs”. We kregen informatie over de jarige job en gingen aan de slag.

Want er moet heel veel gebeuren voor een kort optreden. Bellen met de locaties, bellen met zijn secretaresse, contact leggen met zijn vrouw, appen en mailen met de kapitein van de nieuwe boot. Langsgaan bij de scheepsbouwer om de boot te filmen en natuurlijk het script schrijven.

We werden vooraf gewaarschuwd over de jarige. Het is een hele snelle denker, intelligent en hij heeft alles door. Dat betekende dat we ons nóg beter moesten voorbereiden en grondiger inlezen en niets aan het toeval over laten. Het zit hem in de details.

Maar we kunnen vol trots zeggen dat het gelukt is! Na een stevige ondervraging op het kantoor van de jarige (met heimelijke opnamen), zat de jarige job zich de hele middag nerveus af te vragen of het wel goed zou komen. Terwijl hij ’s avonds niets vermoedend ging dineren met een kleine groep familie en vrienden werd hij wéér overvallen. Er is meer bewijs, de politie en zelfs Interpol heeft toch nog een aantal vragen…..

Deze op maat grap had uiteraard een feestelijke ontknoping en bleek buitengewoon geslaagd. Jarige overdonderd, onder de indruk en erg verrast.
De opdrachtgever was heel erg blij en het bleef nog lang onrustig…..

Gefeliciteerd!

Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Mascha, 

Toch nog even een veel te late reactie…..
Het was SUPER gelukt.
Mijn Complimenten.

Met vriendelijke groet, Best regards,

Marco Leemberg

Palletcentrale Groep BV.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...