nhar

 

Filmpje, Politie en acteurs…..

 

Er zijn opdrachten waar je helemaal los kan gaan met creativiteit door het vertrouwen dat je krijgt van een klant.

“Mijn goede vriend wordt vijftig en ik wil een grap met hem uithalen. Iets met zijn boot, een filmpje, politie en acteurs”. We kregen informatie over de jarige job en gingen aan de slag.

Want er moet heel veel gebeuren voor een kort optreden. Bellen met de locaties, bellen met zijn secretaresse, contact leggen met zijn vrouw, appen en mailen met de kapitein van de nieuwe boot. Langsgaan bij de scheepsbouwer om de boot te filmen en natuurlijk het script schrijven.

We werden vooraf gewaarschuwd over de jarige. Het is een hele snelle denker, intelligent en hij heeft alles door. Dat betekende dat we ons nóg beter moesten voorbereiden en grondiger inlezen en niets aan het toeval over laten. Het zit hem in de details.

Maar we kunnen vol trots zeggen dat het gelukt is! Na een stevige ondervraging op het kantoor van de jarige (met heimelijke opnamen), zat de jarige job zich de hele middag nerveus af te vragen of het wel goed zou komen. Terwijl hij ’s avonds niets vermoedend ging dineren met een kleine groep familie en vrienden werd hij wéér overvallen. Er is meer bewijs, de politie en zelfs Interpol heeft toch nog een aantal vragen…..

Deze op maat grap had uiteraard een feestelijke ontknoping en bleek buitengewoon geslaagd. Jarige overdonderd, onder de indruk en erg verrast.
De opdrachtgever was heel erg blij en het bleef nog lang onrustig…..

Gefeliciteerd!

Dat kunnen we ook voor u! Op gepaste afstand. Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Mascha, 

Toch nog even een veel te late reactie…..
Het was SUPER gelukt.
Mijn Complimenten.

Met vriendelijke groet, Best regards,

Marco Leemberg

Palletcentrale Groep BV.

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...