nhar

Agent_Joss_pers2
Veilig Verkeer Nederland en Shell lanceren een Nederlands hiphopnummer over verkeer en veiligheid.

18 augustus 2014 DE BAAS – Featuring MONSIF – Een Nederlands Hiphopnummer over veiligheid in het Verkeer.

Jaarlijks vallen er nog steeds te veel gewonden en overlijden er kinderen door een verkeersongeval op weg naar school. Veilig Verkeer Nederlane en Shell bevorderen daarom de kennis over verkeersregels met een Nederlands hiphopnummer De Baas – featuring Monsif. Want als kinderen de verkeersregels beter kennen, zijn ze de baas in het verkeer. De Baas komt op 18 augustus uit als single en videoclip. Het nummer is een extra impuls in de landelijke campagne De scholen zijn weer begonnen.

Improvisatieacteurs levert Agent Joss aan voor deze ludieke ‘verkeerssong’ met een serieuze boodschap. Agent Joss is al enige tijde het gezicht voor VVN en Shell van het Verkeersplein.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Shell bereiken elk jaar meer dan 20.000 scholieren met het Mobiele Verkeersplein. Hier raken kinderen uit de groepen 4,5 en 6 van basisscholen nog beter vertrouwd met verkeersregels en -situaties. Het uitbrengen van de single en videoclip De Baas betrekt kinderen op een speelse manier bij verkeersveiligheid. Het Nederlandse hiphopnummer bevat een serieuze boodschap en legt kinderen uit wat je wél en wat je niet moet doen in het verkeer. Muziek slaat goed aan bij de doelgroep. Daarbij, als ze meezingen, leren ze meteen de verkeersregels uit het hoofd.

De actie De Baas ondersteunt de landelijke campagne De scholen zijn weer begonnen, die van 18 augustus 2014 tot medio september 2014 automobilisten attent maakt op scholieren die weer onderweg zijn.

Meer weten over het verkeersplein? Surf naar www.verkeerspleinen.nl

Hieronder treft u een aantal downloads. De Downloads zijn in PDF formaat tenzij anders aangegeven.

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...