nhar

inspiratie

Videoproducties met acteurs

Videoproducties met acteurs

Sinds 2013 kunt u bij ons terecht voor uw videoproducties met acteurs. In 2020 is de videoproductie enorm toegenomen omdat we, door de Coronapandemie, veelal thuis werkten. Dat betekent creatief omgaan met video. Voor heel veel verschillende opdrachtgevers maakten wij videocontent met acteurs. 

Dit kan variëren van een simpel beeldverslag van uw (hybride)congres tot aan een maatwerkverhaal voor andere (online)doeleinden. Alle disciplines hebben wij in huis voor het laten slagen van uw videoproductie met acteurs.

Voor elk budget hebben we mogelijkheden. Dus schroom niet om ons te bellen.

Eigen middelen en montage: 
Wij kunnen voor u snel een video produceren doordat we in het bezit zijn van onze eigen professionele camera,  audio en autocue set. Ook bieden wij simpele video montage in eigen huis*.

AV Partners

*Moet en mag het complexer zijn dan maken we graag gebruik van gerenommeerde externe AV partijen. Dus wil je complexe grafische vormgeving of wil je live uitzenden op Youtube, Vimeo, Instagram Facebook etc. Dan schakelen we deze partijen in.
De partijen waarmee we samen werken hebben Studiofaciliteiten (voorzien van licht, geluid, meercameraregie en bijvoorbeeld Greenscreen faciliteiten) tot hun beschikking.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons dan vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919.

Hieronder een greep uit de producties.

Videoboodschap Long Island

Voor Restaurant Long Island in Hoofddorp maakten wij en produceerden wij een videofilmpje om de heropening in Coronatijd bekend te maken. In dit geval neemt Reinildis u mee. Het filmpje had tot doel om de gasten de regels rondom de horecaheropening duidelijk te maken.

STREAMING VANUIT DE STUDIO

Voor diverse partijen in Nederland verzorgden wij de live streams met Sinterklaas en Piet vanuit de Studio bij onze AV partners. Hierbij konden kinderen appen met Sinterklaas, van te voren tekeningen sturen aan een geheim E-mailadres en legden we live verbinding met de verslaggever en gezinnen thuis.

Gemeente Uithoorn 2013

Opdrachtgever Gemeente Uithoorn vroeg ons een video te maken voor Buurtbeheer.

Walibi World 2013

Opdrachtgever Walibi World wilde haar personeel trainen aan de hand van een film waarin goed en fout naast elkaar getoond werden. Met eenvoudig in beeld gebrachte voorbeelden maakten wij de Do’s en Dont’s inzichtelijk in deze heldere video.

Beursentertainment

Entree Ontvangst Acts

Onze Favoriete Karakters

Huwelijksvoltrekking

Hybride en Online

Videoproductie