nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Vrijwilligers in het zonnetje

Ook in Coronatijd Belangrijk!

Gemeente Uithoorn, Gemeente Ouder Amstel en de Gemeente Diemen die samen Duo+ vormen wilde hun vrijwilligers in het Zonnetje zetten voor hun werkzaamheden in de buurt (vrijwilligers: buurtbeheer, zwerfafval etc.).

Samen met fotograaf/videograaf Patrick Hesse trok onze oud PTT ‘er er op uit om pakketjes aan te bieden aan de vrijwilligers.

Fotograaf Hesse legde de mensen vast en de foto werd als aandenken nagezonden aan de vrijwilligers. De pakketten werden bezorgd aan de deur en, op gepaste afstand, overhandigd met een persoonlijke boodschap en inachtneming van de Coronamaatregelen. De reacties waren hartverwarmend en deze werden uiteraard weer doorgegeven aan onze opdrachtgevers.

Ook je vrijwilligers in het zonnetje zetten?

Dat doen wij graag voor u! Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Foto/Videografie: © Patrick Hesse

https://www.facebook.com/gemeenteuithoorn

 

Beste Mascha,

Allereerst hartelijk bedankt voor het verzorgen en bezorgen van de pakketten aan de vrijwilligers. Ik heb al leuke berichten gekregen en deze personen waren erg blij verrast.
Nogmaals dank voor de samenwerking en tot de volgende keer.
Groeten Ed

Ed van de Biesebos

Depotbeheer, Duo+

Postbode

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.