nhar

Vrijwilligers in het zonnetje

Ook in Coronatijd Belangrijk!

Gemeente Uithoorn, Gemeente Ouder Amstel en de Gemeente Diemen die samen Duo+ vormen wilde hun vrijwilligers in het Zonnetje zetten voor hun werkzaamheden in de buurt (vrijwilligers: buurtbeheer, zwerfafval etc.).

Samen met fotograaf/videograaf Patrick Hesse trok onze oud PTT ‘er er op uit om pakketjes aan te bieden aan de vrijwilligers.

Fotograaf Hesse legde de mensen vast en de foto werd als aandenken nagezonden aan de vrijwilligers. De pakketten werden bezorgd aan de deur en, op gepaste afstand, overhandigd met een persoonlijke boodschap en inachtneming van de Coronamaatregelen. De reacties waren hartverwarmend en deze werden uiteraard weer doorgegeven aan onze opdrachtgevers.

Ook je vrijwilligers in het zonnetje zetten?

Dat doen wij graag voor u! Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Foto/Videografie: © Patrick Hesse

https://www.facebook.com/gemeenteuithoorn

 

Beste Mascha,

Allereerst hartelijk bedankt voor het verzorgen en bezorgen van de pakketten aan de vrijwilligers. Ik heb al leuke berichten gekregen en deze personen waren erg blij verrast.
Nogmaals dank voor de samenwerking en tot de volgende keer.
Groeten Ed

Ed van de Biesebos

Depotbeheer, Duo+

Postbode
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...