nhar

Ook in Coronatijd Belangrijk!

Gemeente Uithoorn, Gemeente Ouder Amstel en de Gemeente Diemen die samen Duo+ vormen wilde hun vrijwilligers in het Zonnetje zetten voor hun werkzaamheden in de buurt (vrijwilligers: buurtbeheer, zwerfafval etc.).

Samen met fotograaf/videograaf Patrick Hesse trok onze oud PTT ‘er er op uit om pakketjes aan te bieden aan de vrijwilligers.

Fotograaf Hesse legde de mensen vast en de foto werd als aandenken nagezonden aan de vrijwilligers. De pakketten werden bezorgd aan de deur en, op gepaste afstand, overhandigd met een persoonlijke boodschap en inachtneming van de Coronamaatregelen. De reacties waren hartverwarmend en deze werden uiteraard weer doorgegeven aan onze opdrachtgevers.

Ook je vrijwilligers in het zonnetje zetten?

Dat doen wij graag voor u! Meer weten?
Bel ons nu direct op telefoonnummer: 0297-521919

Foto/Videografie: © Patrick Hesse

https://www.facebook.com/gemeenteuithoorn

 

Beste Mascha,

Allereerst hartelijk bedankt voor het verzorgen en bezorgen van de pakketten aan de vrijwilligers. Ik heb al leuke berichten gekregen en deze personen waren erg blij verrast.
Nogmaals dank voor de samenwerking en tot de volgende keer.
Groeten Ed

Ed van de Biesebos

Depotbeheer, Duo+

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...