nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Wenstafette MakeAWish succesvol verlopen

Prinses Beatrix wordt geholpenOp een, helaas regenachtige, 2e oktober 2016 vond de eerste editie van de Wenstafette plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn. Het kasteel is gebouwd in het jaar 1710, heeft een sprookjesachtig karakter en was daarom de perfecte plek voor de eerste editie van de Wenstafette. Naast een verrassend parcours, waren er ook tal van activiteiten.

Tijdens de Wenstafette verzorgde een team acteurs van Improvisatieacteurs.nl het entertainment bij de Wenstafette in opdracht van Make A Wish Nederland. Zo kwamen er presentatoren en wenscoaches in actie, was er een Italiaanse Kok die de kinderen liet Rammen op Potten en Pannen, Kwam H.K.H. de Prinses van Oranje met haar Adjudant in actie met haar been in het gips en waren er twee Lakeien aan de slag.

Tijdens deze eerste Wenstafette werd ruim €62.000,- opgehaald, waarmee zij de kracht van een wens doorgeven aan nieuwe wenskinderen. Een geweldige prestatie van 90 wensgezinnen die 300 stokjes hebben doorgegeven!

Volgend jaar verwacht Make A Wish een vervolg te kunnen geven aan de Wenstafette. Ook Make A Wish steunen?
Check de website en kijk hoe u kunt bijdragen. www.makeawishnederland.org

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.