nhar

Prinses Beatrix wordt geholpenOp een, helaas regenachtige, 2e oktober 2016 vond de eerste editie van de Wenstafette plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn. Het kasteel is gebouwd in het jaar 1710, heeft een sprookjesachtig karakter en was daarom de perfecte plek voor de eerste editie van de Wenstafette. Naast een verrassend parcours, waren er ook tal van activiteiten.

Tijdens de Wenstafette verzorgde een team acteurs van Improvisatieacteurs.nl het entertainment bij de Wenstafette in opdracht van Make A Wish Nederland. Zo kwamen er presentatoren en wenscoaches in actie, was er een Italiaanse Kok die de kinderen liet Rammen op Potten en Pannen, Kwam H.K.H. de Prinses van Oranje met haar Adjudant in actie met haar been in het gips en waren er twee Lakeien aan de slag.

Tijdens deze eerste Wenstafette werd ruim €62.000,- opgehaald, waarmee zij de kracht van een wens doorgeven aan nieuwe wenskinderen. Een geweldige prestatie van 90 wensgezinnen die 300 stokjes hebben doorgegeven!

Volgend jaar verwacht Make A Wish een vervolg te kunnen geven aan de Wenstafette. Ook Make A Wish steunen?
Check de website en kijk hoe u kunt bijdragen. www.makeawishnederland.org

 

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...