nhar

Wenstafette MakeAWish succesvol verlopen

Prinses Beatrix wordt geholpenOp een, helaas regenachtige, 2e oktober 2016 vond de eerste editie van de Wenstafette plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn. Het kasteel is gebouwd in het jaar 1710, heeft een sprookjesachtig karakter en was daarom de perfecte plek voor de eerste editie van de Wenstafette. Naast een verrassend parcours, waren er ook tal van activiteiten.

Tijdens de Wenstafette verzorgde een team acteurs van Improvisatieacteurs.nl het entertainment bij de Wenstafette in opdracht van Make A Wish Nederland. Zo kwamen er presentatoren en wenscoaches in actie, was er een Italiaanse Kok die de kinderen liet Rammen op Potten en Pannen, Kwam H.K.H. de Prinses van Oranje met haar Adjudant in actie met haar been in het gips en waren er twee Lakeien aan de slag.

Tijdens deze eerste Wenstafette werd ruim €62.000,- opgehaald, waarmee zij de kracht van een wens doorgeven aan nieuwe wenskinderen. Een geweldige prestatie van 90 wensgezinnen die 300 stokjes hebben doorgegeven!

Volgend jaar verwacht Make A Wish een vervolg te kunnen geven aan de Wenstafette. Ook Make A Wish steunen?
Check de website en kijk hoe u kunt bijdragen. www.makeawishnederland.org

 

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...