nhar

awardsNetflix is het beste merk op social media. Het bedrijf won gisteren namelijk de Beste Social Award voor Beste Merk. Andere winnaars waren Coolblue, het Wereld Natuur Fonds en Vodafone. Henk Krol ging er vandoor met de award voor het Slechtste Bericht.

coolblue-PieterZwart-sint2Coolblue wist dit jaar, in tegenstelling tot vorig jaar, niet de prijs te bemachtigen voor het Beste Merk. Wel wonnen ze een award voor Beste Inhaker, Beste Video en Beste Webcare. Wij werkten mee aan het filmpje voor de beste inhaker en beste video en daar zijn we als Improvisatieacteurs.nl heel trots op.

Dit jaar kreeg Praxis een speciale vermelding voor zijn ‘Decolletape’. Daarnaast won het bedrijf voor dit bericht op Facebook ook de award voor Beste Copywriting.

Meester Bart
De winnaar van ‘beste BN’er Award’ is Bart Ongering. Misschien gaat er bij die naam niet meteen een belletje rinkelen, maar zijn Facebook-account Meester Bart heb je ongetwijfeld een keer voorbij zien komen. Via Facebook en zijn blog geeft Bart een kijkje in zijn leven als leraar op een middelbare school in de Bijlmer. Dit levert vaak ontzettend grappige, maar ook ontroerende berichten op.

Henk Krol
Dit jaar wist Henk Krol de award in de categorie ‘Slechtste Bericht’ te bemachtigen. Dit deed hij door mensen te feliciteren via Facebook die al waren overleden. De politicus troefde hiermee Lil Kleine, T-Mobile, de Staatsloterij en Advocatie af. Hij nam de ‘winst’ echter sportief op. Krol was niet aanwezig tijdens uitreiking, maar had wel de moeite genomen om een filmpje met zijn dankwoord op te nemen.

Dit jaar hadden maar liefst 140.000 mensen hun stem uitgebracht. Dit is een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Naast de publieksprijzen wordt er ook in elke categorie een juryprijs uitgereikt. Alle prijswinnaars kun je bekijken op de site deBesteSocialMedia.nl

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...