nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

ZZP’er ME’er zoekt baan op Provada

Kraken gaat door!

7-6-2018 Hoewel het kraken steeds minder gebeurd is het op dit moment in regio groot Amsterdam (Amstelveen) weer actueel. Krakers nemen bezit van leegstaande kantoorpanden en huizen. Het bedrijf Vastgoedbeschermer staat op de Provada beurs te Amsterdam en zorgt met creatieve oplossingen voor het leegstandsbeheer.

Tijdens beurs Provada demonstreerde de politie bij de stand van Vastgoedbeschermer.

Hij is de allereerste ZZP M.E.’er van Nederland en vreest dat hij niet meer wordt ingezet. Gewapend met zijn ME schild, uniform en handboeien ging hij aan de slag in de Amsterdamse Rai. Tijdens de drie beursdagen sprak hij bezoekers actief aan en vraagt zich af of er een baan voor hem is. Hij legt uit dat hij dankzij het uitstekende werk van Dé Vastgoedbeschermer weinig tot geen inzet meer heeft. Veel bezoekers zijn benieuwd wat de politie op de beurs doet en zijn overtuigd van het kordate “politie”optreden bij de stand en blijven staan en worden door Ad direct gekoppeld aan de accountmanagers. Uiteraard zorgde Ad ook voor reuring in de gangpaden rondom de stand. Acteur Michel zorgde voor de vertaling van de wens van de opdrachtgever en voerde de rol ook uit.

Ook een leuke vlotte stand stopper nodig? Bel improvisatieacteurs.nl voor een vrijblijvende afspraak.
Op telefoonnummer: 0297-521919

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Agent Adje (met het lange latje)Smit en Frits Sissing tijdens de Provada
Mobiele Eenheid beurs

Dennis van Roon van De Vastgoedbeschermer over onze acteur op de Provada:

De inzet van Michel als Me-er was absoluut de moeite waard en boven verwachting.

Hij filterde de juiste mensen en hield leveranciers waar wij niet op zaten te wachten buiten de stand. Wij waren de enige stand die dankzij onze inrichting én de acteur geen veredelde borrelstand was op de beurs.

Buiten dat is Michel ook nog heel plezierig in omgang.

Dennis van Roon

Operationeel Directeur , De Vastgoedbeschermer