nhar

Paperboy op het Living History Festival in Museum Huis Doorn

In opdracht van Veen Media ging onze paperboy aan de slag voor Veen Media. Veen Media geeft de Eerste Wereldoorlog Kranten uit. De artikelen in die kranten zijn afkomstig van de originele dagbladen van 100 jaar geleden. Ze berichten over de loop van de strijd, de ontberingen van soldaten en burgers en de impact van de oorlog.

Doel van Veen Media was om mensen geïnteresseerd te laten raken in  het Historisch Nieuwsblad en de Eerste Wereldoorlog Kranten. Acteur Gaby begaf zich onder de re-enactors en het publiek en had zich voor de gelegenheid gekleed in ouderwetse krantenbezorger (de zogenaamde paperboy) outfit.

Ook een paperboy of ouderwetse krantenbezorger inzetten? Of een historisch figuur? Bel ons en wij staan u graag vrijblijvend te woord op telefoonnummer: 0297-521919.

Aanvraagformulier 2024

 

spamcontrole

Paperboy in actie
Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...

Horecava 2024

Horecava 2024

Horecava  In opdracht van bureau Brand Connection ging ambassadeursvrouw Tuukje Gibossie aan de slag op de Horecava in Amsterdam op de stand van Remia. Remia had bureau Brand Connection gevraagd om een act te bedenken waarbij een kunsthistorica de gasten op ludieke...