nhar

Bloemen houden van……

Jan Pieter Hartog

Op 1 juli 2020 was Jan Pieter Hartog, eigenaar van bloemenwinkel Bloemgoed 2.0 in Ouddorp (NH), 25 jaar ondernemer en dat moest gevierd worden.

Partner van Jan Pieter nodigde ambassadeursvrouw en voorzitter van het Nationaal Bloemengilde Reinildis DuivenééDeWitt uit om het feestje luister bij te zetten.

Voor deze jubilaris schreef Reinildis een maatwerkspeech en hing de jubilaris, namens de Koning, een lintje om. Uiteraard had Reinildis een bijpassende corsage laten fabriceren om het geheel nog feestelijker te maken.

Ook een feestje laten opluisteren door Reinildis? Bel dan nu: 0297-521919.

Reinildis en JPHartog

Reinildis DuivenééDeWitt (van Improvisatieacteurs) wat leuk dat u er was en wat een geweldige persoonlijke toespraak! Hierdoor werd deze huldiging heel bijzonder en werd de jubileum dag een nog groter feest voor Jan Pieter van Bloemgoed 2.0 zelf maar zeker voor iedereen die hier getuigen van was 🌹

Ad van de Ven

Bloemgoed 2.0

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...