nhar

Val op met Reinildis!

Wilt u indruk maken? Opvallen? Iets groots doen met uw medewerkers?
Als u Reinildis inzet boekt u resultaat! Vol humor en haar indrukwekkende uitstraling neemt ze iedereen mee uit de dagelijkse sleur. Lucht en een lach in bijna elke situatie, live of online voorafgaande aan een vergadering, training of winkelpresentatie. De lach van Reinildis is aanstekelijk en overal te horen. Na een telefonische briefing met u, zorgt ze ervoor dat de hele boel verloopt zoals het heurt. Met humor, want dat werkt!

Of het nu gaat om dagvoorzitterschap of een presentatie met inhoud, die gebracht moet worden met humor. Deze dame staat haar “mannetje”. Door haar brede interesse en haar open houding weet ze iedereen aan zich te binden.

“REINILDIS IS EEN WERVELWIND MET ENERGIE VOOR 10.”

Reinildis Duivenée-de Wit ambassadevrouw en hospitality-dame, heeft een brede algemene ontwikkeling en een groot hart. Ze kan het daarom met iedereen vinden. Ze is een enorme verschijning met haar bijna twee meter, inclusief hakken. Reinildis is spitsvondig. Ze is scherp, opmerkzaam en buitengewoon nieuwsgierig. Reinildis wordt uitgevoerd door ervaren improvisatieacteur Michel Rahn.    

Michel Rahn is presentator, entertainer en improvisatieacteur. Met ogen in zijn achterhoofd. Hij denkt mee, ziet wat er gebeurt en wat er nodig is. De rol van Reinildis is hem op het lijf geschreven, inclusief hoge hakken.

Voor een openingsact, fakespeech, motivatiespeech of als aftrap tijdens uw congres is zij prima in te zetten.

Mocht Reinildis het niet alleen afkunnen op uw congres op uw evenement dan kan zij haar vriendinnen inzetten. Klik hier voor meer info.

Meer weten over de mogelijkheden en inzet van Reinildis DuivenééDeWitt ?
Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Nouuuuu moet echt ff bijkomen hoor!!! En nogmaals je was SUPERRRR!!! Bedankt voor de 2 topdagen!!

Mona Albring

Eigenaresse , De Chokotoko

Beste Mascha en Michel,

Een geslaagd afscheidsfeest, mede door de geweldige presentatie van Reinildis én de begeleiding van de Dames.

Veel dank daarvoor.

Geke Faber

Burgemeester Zaanstad (ex), Zaanstad

Op 8 mei j.l. vierde de NVVH-Uithoorn haar 55-jarig jubileum met een feestelijk samenzijn.

De organisatie koos voor de acteur Michel Rahn om het geheel te entertainen.
Hij kwam die morgen prachtig verkleed, inclusief met mooie pruik, als vrouw in de rol van landelijke voorzitter van de NVVH.
Iedereen werd door Michel bij binnenkomst hartelijk welkom geheten. Dit zorgde bij de dames voor de nodige hilariteit. De stemming zat er gelijk goed in!

Gedurende het feest praatte Michel alle officiële onderdelen, zoals speech van de “werkelijke” voorzitter, bezoek van de burgemeester en wethouder en een leuke act van het bestuur op humoristische manier aan elkaar.
Ook maakte hij met de gasten aan tafel gezellige praatjes. Dit vonden de dames erg leuk. Belangrijk was dat Michel zich goed had voorbereid en zich in de geschiedenis van de NVVH had verdiept. Hierdoor kwam zijn rol als landelijke voorzitter geloofwaardig over.
Er waren zelfs dames die niet helemaal door hadden dat achter dit personage een man schuil ging.

Door de muziek die Michel tegen het einde van het feest liet horen kwamen zelfs de voetjes van de vloer en werd er spontaan een polonaise ingezet!

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd feest, mede dank zij het professionele optreden.

 

Erna van Lent

Jubileumcommissie , NVVH Uithoorn

reinildis spreekt de dames toe.
Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...