nhar

 

Butler nodig?
Huur onze dienstbare butlers.

Met Jaap en Joep heeft u de ideale butlers in huis, tenzij uw evenement buiten plaatsvindt. Of zij familie van elkaar zijn is de vraag maar aan het einde van de avond weet u het.

Zij dragen er aan bij om de dag tot een zorgeloze en onvergetelijke gebeurtenis te maken! Zij verkleinen wachtrijen met humor, nemen de cadeau’s aan of dienen het diner op. U vraagt en zij draaien.

Gekleed in een Jaquet met keurig zwarte of gekleurde strik voldoen deze butlers aan een het beeld van de ideale schoonzoon.

Of bent u juist op zoek naar een Lakei? Klik dan hier.

Butler Joep en zus JannyJaap en Joop kunnen zich het niet meer voorstellen dat ze ooit dachten het zonder Joep te kunnen klaren!  Nog meer hulp nodig? Ook zussen Janny en Jenny en Henny kunnen we inzetten samen met deze butlers. (of zoekt u lakeien?)

Met hun butler outfit verrassen ze menigeen en nemen het werk wat zij doen zeer serieus. Absurd ogend, (vooral door hun gebitjes) maar voortreffelijk in hun dienstbaarheid mogen deze butlers dus niet ontbreken bij uw receptie.

Jaap, Joop en Joep, inzetbaar voor vele gelegenheden, van serieus beurswerk, een chique diner, een bruiloft of een frivool evenement. En natuurlijk alles wat daartussen ligt.

Bel voor meer informatie over de butlers Jaap en Joep met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919 of stuur direct een E-mail .Koninklijke Butlers Jaap en Joep

 

 

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...