nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Kerst tour Coca-Cola 2017

cocacolakerstmanImprovisatieacteurs.nl levert Kerstman Coca-Cola kersttour 2017.

In opdracht van Start the Chase en Coca-Cola Nederland verzorgden wij voor het tweede jaar op rij de Kerstman. Tijdens de Magische Kerst tour door heel Nederland kon je onze Kerstman vinden bij de Kersttruck.

Kersthelden in schijnwerpers tijdens Magische Kersttour.

Tijdens deze Magische Kersttour zet Coca-Cola kerst helden in de schijnwerpers. De “verlichte” kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Jaarlijks verschijnt de wereldberoemde truck uit de klassieke Coca-Cola commercial op televisie om de kerstperiode in te luiden. Dit jaar reed de truck niet alleen maar voorbij op televisie, maar ook in tal van plaatsen in Nederland.

De Coca-Cola kersttruck, de echte kerstman en zijn kerstelfjes waren in actie vanaf 6 december tot en met 24 december en te vinden zijn op tal van plaatsen in Nederland. De Kerttruck is uitgerust met een enorm Led scherm waarop je je eigen Kerstheld kunt bedanken.

Kerst entertainment voor 2018 nodig?
Bel ons voor de mogelijkheden vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919.
CocaColaSanta

NLcocacolasanta

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.