nhar

Kerst tour Coca-Cola 2017

cocacolakerstmanImprovisatieacteurs.nl levert Kerstman Coca-Cola kersttour 2017.

In opdracht van Start the Chase en Coca-Cola Nederland verzorgden wij voor het tweede jaar op rij de Kerstman. Tijdens de Magische Kerst tour door heel Nederland kon je onze Kerstman vinden bij de Kersttruck.

Kersthelden in schijnwerpers tijdens Magische Kersttour.

Tijdens deze Magische Kersttour zet Coca-Cola kerst helden in de schijnwerpers. De “verlichte” kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Jaarlijks verschijnt de wereldberoemde truck uit de klassieke Coca-Cola commercial op televisie om de kerstperiode in te luiden. Dit jaar reed de truck niet alleen maar voorbij op televisie, maar ook in tal van plaatsen in Nederland.

De Coca-Cola kersttruck, de echte kerstman en zijn kerstelfjes waren in actie vanaf 6 december tot en met 24 december en te vinden zijn op tal van plaatsen in Nederland. De Kerttruck is uitgerust met een enorm Led scherm waarop je je eigen Kerstheld kunt bedanken.

Kerst entertainment voor 2018 nodig?
Bel ons voor de mogelijkheden vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919.
CocaColaSanta

NLcocacolasanta
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...