nhar

cocacolakerstmanImprovisatieacteurs.nl levert Kerstman Coca-Cola kersttour 2017.

In opdracht van Start the Chase en Coca-Cola Nederland verzorgden wij voor het tweede jaar op rij de Kerstman. Tijdens de Magische Kerst tour door heel Nederland kon je onze Kerstman vinden bij de Kersttruck.

Kersthelden in schijnwerpers tijdens Magische Kersttour.

Tijdens deze Magische Kersttour zet Coca-Cola kerst helden in de schijnwerpers. De “verlichte” kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Jaarlijks verschijnt de wereldberoemde truck uit de klassieke Coca-Cola commercial op televisie om de kerstperiode in te luiden. Dit jaar reed de truck niet alleen maar voorbij op televisie, maar ook in tal van plaatsen in Nederland.

De Coca-Cola kersttruck, de echte kerstman en zijn kerstelfjes waren in actie vanaf 6 december tot en met 24 december en te vinden zijn op tal van plaatsen in Nederland. De Kerttruck is uitgerust met een enorm Led scherm waarop je je eigen Kerstheld kunt bedanken.

Kerst entertainment voor 2018 nodig?
Bel ons voor de mogelijkheden vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919.
CocaColaSanta

Dank voor de fantastische afluiting van ons festival, Mascha/Caecilia!

Koninklijke VNP

VNP

©Foto: Gertjan Spieker
©Foto: Gertjan Spieker
spreker Fibre Future Festival

spreker Fibre Future Festival

  Spreker Fibre Future Festival voor Koninklijke VNP!   Plenaire afsluiting van het Fibre Future festival 2024. Zeewolde 5 juni 2024 Ongeveer 100 mensen (grotendeels mannen) verzamelden de hele dag informatie en noviteiten over ‘hun’ papier en karton industrie.Het...

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...