nhar

coca-cola-kerstmanCoca-Cola Kersttour feestmaand December is echt begonnen.

Sinterklaas was nog maar net het land uit en wij mochten in opdracht van Start the Chase voor Coca-Cola Nederland de Kerstman verzorgen tijdens de Magische Kerst tour door heel Nederland.

Tijdens de Magische Kersttour zet Coca-Cola kersthelden in de schijnwerpers. De “verlichte” kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Jaarlijks verschijnt de wereldberoemde truck uit de klassieke Coca-Cola commercial op televisie om de kerstperiode in te luiden. Dit jaar reed de truck niet alleen maar voorbij op televisie, maar ook in tal van plaatsen in Nederland. De Coca-Cola kersttruck, de echte kerstman en zijn kerstelfjes zullen vanaf 7 december te vinden zijn op tal van plaatsen in Nederland.

Wij hebben voor deze Magische Kerstmis truck tour onze kostuums en haarwerken van de Kerstman aangepast naar de wensen van de opdrachtgever. Voorts vindt je ons in presentaties en online filmpjes.

De Coca-Cola kersttruck reed door het land en je vond de Kersttruck op diverse locaties in het land.

Kerstman Coca-Cola
Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...