nhar

Coca-Cola Kersttour

coca-cola-kerstmanCoca-Cola Kersttour feestmaand December is echt begonnen.

Sinterklaas was nog maar net het land uit en wij mochten in opdracht van Start the Chase voor Coca-Cola Nederland de Kerstman verzorgen tijdens de Magische Kerst tour door heel Nederland.

Tijdens de Magische Kersttour zet Coca-Cola kersthelden in de schijnwerpers. De “verlichte” kersttruck van Coca-Cola is misschien wel hét symbool voor Kerst. Jaarlijks verschijnt de wereldberoemde truck uit de klassieke Coca-Cola commercial op televisie om de kerstperiode in te luiden. Dit jaar reed de truck niet alleen maar voorbij op televisie, maar ook in tal van plaatsen in Nederland. De Coca-Cola kersttruck, de echte kerstman en zijn kerstelfjes zullen vanaf 7 december te vinden zijn op tal van plaatsen in Nederland.

Wij hebben voor deze Magische Kerstmis truck tour onze kostuums en haarwerken van de Kerstman aangepast naar de wensen van de opdrachtgever. Voorts vindt je ons in presentaties en online filmpjes.

De Coca-Cola kersttruck reed door het land en je vond de Kersttruck op diverse locaties in het land.

Kerstman Coca-Cola
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...