nhar

Albert Einstein tot leven gewekt

Einstein en de schrijfsters van Let's YnnovateWij willen Albert Einstein voor onze boekpresentatie!

Dat was een niet alledaags verzoek van de dames van de firma Ynnovate. Fleur Pullen en Esther van der Storm presenteerden hun boek Let’s Ynnovate. Omdat zij geregeld uitspraken van Einstein in hun boek aanhalen vonden zij dat Einstein niet kon ontbreken bij hun boeklancering.

haarwerk Albert EinsteinImprovisatieacteurs.nl heeft graag voldaan aan het verzoek en wij verzorgden de acteur, het haarwerk, kostuum en de make-up op locatie zodat de acteur zo veel mogelijk weg had van Albert Einstein.

Gezien de reacties op locatie was het eindresultaat goed gelukt en de gasten die binnenkwamen bij de boekpresentatie herkenden Albert Einstein direct. Einstein © Bart van Hattum

Gewapend met uitspraken die Einstein deed in zijn leven ontving de acteur de gasten en verwees hij hen naar de juiste plek. Voorts presenteerde hij een Quiz voorafgaand aan de boekpresentatie. (fotoinzet rechts: © Bart van Hattum)

Meer weten of zelf Albert Einstein huren voor je event? Bel dan 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Fantastisch gedaan Albert! Heel gaaf dat je bij onze boeklancering kon zijn en je geniale Quotes met ons en alle aanwezigen wilde delen!

Fleur en Esther

Let's Ynnovate