nhar

Kerstman bezoekt avond van de filmmuziek

Op een betoverende avond tijdens de Avond van de Filmmuziek, verraste de Kerstman, in samenwerking met DAMM events en Pilot Studio’s, het publiek met zijn aanwezigheid. Het evenement werd opgeluisterd door het fenomenale Metropole Orkest, dat een speciaal nummer uit de geliefde film “Love Actually” speelde ter ere van de Kerstman.

Magische Ontmoetingen

Tijdens de shows verscheen de Kerstman, vergezeld door een vrolijke sneeuwpop, en nodigde hij het publiek uit om de aankomende Kerstshows van Pilot Studios in de Ziggo Dome te ervaren. Achter de schermen en voor het podium wilden enthousiaste medewerkers en bezoekers allemaal een speciaal moment vastleggen met de Kerstman.

Een Onvergetelijke Ervaring

Terwijl de Avond van de Filmmuziek haar triomfantelijke terugkeer naar de Ziggo Dome in 2024 aankondigt, blijft de herinnering aan de betoverende ontmoeting met de Kerstman bij velen in het hart gegrift.

Promoot Jouw Kerstevent!

Wil je ook een onvergetelijk Kerstevent organiseren met een rol voor de Kerstman? Neem vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over de mogelijkheden. Laat je evenement stralen als nooit tevoren!

Bel nu vrijblijvend: 0297521919

 

Kerstman-bezoekt-avond-van-de Filmmuziek-Pirate
©Santa-SteveStevens
Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...