nhar

Mooie Kerstman huren ?

Kerstman

Ons hart gaat sneller kloppen van het feestelijke seizoen in november en december! En zodra Sinterklaas weer terug is naar Spanje, komt de Kerstman al om de hoek kijken!

Onze Kerstman is misschien wel de mooiste van Nederland! Je boekt niet zomaar de eerste de beste. De Kerstman wordt uitgevoerd door een ervaren improvisatie acteur (Michel Rahn of collega) en draagt een prachtig luxe, op maat gemaakt kostuum en een echt haren baardstel.

Onze Kerstman richt zich op zakelijke events of bijeenkomsten, maar bel gerust voor de mogelijkheden!

Wist je dat wij ook digitaal in te zetten zijn met (bijvoorbeeld) kerstwensen voor jouw medewerkers. Ook voor de Kerst drive thru, of Teams meeting is deze professionele Kerstman in te zetten.

Santa Claus
Mooie Kerstman huren ?

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.