nhar

Lakei Altijdblij assisteert bij opening Werkkracht Ede

Werkkracht Ede geopend door alle bezoekers.

Na een intensieve verbouwing van locatie De Manenberg in hartje centrum Ede, is de ontvangstruimte van Werkkracht klaar. Werkzoekenden komen hier naartoe voor trainingen, sollicitaties en ontmoetingen. Wethouder Hester Veltman en directeur Bor Veen openden vandaag, onder toezicht van onze Lakei, de kleurrijke ruimte in het bijzijn van ruim tweehonderdvijftig bezoekers.

Werkkracht is een maatschappelijke organisatie die investeert in mensen en de participatiewet uitvoert in opdracht van de Gemeente Ede. Onze Lakei zorgde, in opdracht van Case Communicatie,  dat iedereen kon mee participeren aan de openingshandeling van de nieuwe locatie. Hij vertelde dat het erg saai is als je op afstand staat te kijken naar zo’n openingshandeling. Tot verbazing van de bezoekers werd een enorm lint van 50 meter uitgerold en kreeg iedere bezoeker een stukje lint in handen en een schaar. Zo werd gezamenlijk afgeteld en het lint doorgeknipt. Op deze manier droeg iedereen letterlijk bij aan de opening van dit nieuwe kantoorpand.

Meer weten of zelf openingshandeling uitvoeren?  Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919

artikel uit Edense Post

Je was fantastisch! Dank voor je enthousiasme!
Dank voor jouw Creativiteit en graag tot een volgende keer.

Hellen van den Oever

directie Case Communicatie, Case Communnicatie

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...