nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Koningsdag Koninklijk opgeluisterd door de Lakeien

Lakeien Koningsdag 2017In opdracht van het Mercure Hotel Centrum Tilburg hebben wij onze Lakeien op pad gestuurd tijdens Koningsdag 2017.

De opdrachtgever wilde graag een Koninklijke ontvangst realiseren en onze Lakeien waren uiteraard bereid dit te voor het hotel te regelen. De gasten werden op humorvolle wijze Koninklijk onthaald en geëntertaind.

Het Hotel had Royal Skyboxen gecreëerd op de eerste verdieping van het hotel waar de conferentiezalen liggen. Om de optimale verbinding te maken en het beste zicht te krijgen op de route en de oranje gekleurde binnenstad werden ook alle ramen verwijderd.

Zelf ook een ontvangst van Koninklijke allure nodig? Bel: 0297-521919

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.