nhar

Lakeien Koningsdag 2017In opdracht van het Mercure Hotel Centrum Tilburg hebben wij onze Lakeien op pad gestuurd tijdens Koningsdag 2017.

De opdrachtgever wilde graag een Koninklijke ontvangst realiseren en onze Lakeien waren uiteraard bereid dit te voor het hotel te regelen. De gasten werden op humorvolle wijze Koninklijk onthaald en geëntertaind.

Het Hotel had Royal Skyboxen gecreëerd op de eerste verdieping van het hotel waar de conferentiezalen liggen. Om de optimale verbinding te maken en het beste zicht te krijgen op de route en de oranje gekleurde binnenstad werden ook alle ramen verwijderd.

Zelf ook een ontvangst van Koninklijke allure nodig? Bel: 0297-521919

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...