nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Opening T63 Breda met Vincent van Gogh

Vincent van Gogh selfie

Vincent van Gogh tot leven gewekt bij opening studentencomplex T63.

Op een steenworp afstand waar ooit de ETNA fabriek stond in Breda is een nieuw studendencomplex T63 verrezen. Afgelopen vrijdag opende de wethouder het kleurrijke gebouw.

Themakleuren en historische Schilders.

Elke verdieping krijgt een andere themakleur en historische schildersnaam. Zo is bijvoorbeeld de gele verdieping Rembrandt en op de begane grond loop je direct op het meisje met de parel van Johannes Vermeer.
Eén van de bekende schilders is ook Vincent van Gogh die voor deze opening in Breda tot leven werd gewekt door ons. Zijn inbreng was om middels een kort verhaaltje de wethouder Arbouw
te verrassen tijdens de opening.

Ook een historische figuur huren? Check de mogelijkheden of bel 0297-521919

VincentvanGogh

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.