nhar

Paperboy heeft eerste Wereldoorlogkranten

Paperboy op het Living History Festival in Museum Huis Doorn

In opdracht van Veen Media ging onze paperboy aan de slag voor Veen Media. Veen Media geeft de Eerste Wereldoorlog Kranten uit. De artikelen in die kranten zijn afkomstig van de originele dagbladen van 100 jaar geleden. Ze berichten over de loop van de strijd, de ontberingen van soldaten en burgers en de impact van de oorlog.

Doel van Veen Media was om mensen geïnteresseerd te laten raken in  het Historisch Nieuwsblad en de Eerste Wereldoorlog Kranten. Acteur Gaby begaf zich onder de re-enactors en het publiek en had zich voor de gelegenheid gekleed in ouderwetse krantenbezorger (de zogenaamde paperboy) outfit.

Ook een paperboy of ouderwetse krantenbezorger inzetten? Of een historisch figuur? Bel ons en wij staan u graag vrijblijvend te woord op telefoonnummer: 0297-521919.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Paperboy in actie
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...