nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Paperboy heeft eerste Wereldoorlogkranten

Paperboy op het Living History Festival in Museum Huis Doorn

In opdracht van Veen Media ging onze paperboy aan de slag voor Veen Media. Veen Media geeft de Eerste Wereldoorlog Kranten uit. De artikelen in die kranten zijn afkomstig van de originele dagbladen van 100 jaar geleden. Ze berichten over de loop van de strijd, de ontberingen van soldaten en burgers en de impact van de oorlog.

Doel van Veen Media was om mensen geïnteresseerd te laten raken in  het Historisch Nieuwsblad en de Eerste Wereldoorlog Kranten. Acteur Gaby begaf zich onder de re-enactors en het publiek en had zich voor de gelegenheid gekleed in ouderwetse krantenbezorger (de zogenaamde paperboy) outfit.

Ook een paperboy of ouderwetse krantenbezorger inzetten? Of een historisch figuur? Bel ons en wij staan u graag vrijblijvend te woord op telefoonnummer: 0297-521919.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Paperboy in actie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.