nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

The Christmas Shows van RTL

Perspresentatie The Christmas Shows 2017

Na twee uitverkochte edities, is ook komende Kerst de familievoorstelling The Christmas Show te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome.

A Christmas Carol

Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens is Justin Scrooge in de Ziggo Dome: een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs… met Kerst.

Tijdens de perspresentatie, in Sofitel legend The Grand, op 25 september 2017 in Amsterdam was uiteraard onze Kerstman aanwezig om de presentatie een heus kerst tintje te geven.

Ook een “kerst” presentatie geven? En de Kerstman of ander entertainment nodig?
Bel ons op nummer: 0297-521919

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.