nhar

Perspresentatie The Christmas Shows 2017

Na twee uitverkochte edities, is ook komende Kerst de familievoorstelling The Christmas Show te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome.

A Christmas Carol

Deze derde editie is gebaseerd op het bekendste kerstverhaal ter wereld: A Christmas Carol van Charles Dickens. Dit klassieke verhaal is op spectaculaire wijze vertaald naar de tijd van nu. De vrek Scrooge van Dickens is Justin Scrooge in de Ziggo Dome: een verwende popster die enkel oog heeft voor zijn carrière. Zélfs… met Kerst.

Tijdens de perspresentatie, in Sofitel legend The Grand, op 25 september 2017 in Amsterdam was uiteraard onze Kerstman aanwezig om de presentatie een heus kerst tintje te geven.

Ook een “kerst” presentatie geven? En de Kerstman of ander entertainment nodig?
Bel ons op nummer: 0297-521919

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger in Uitgeest

Willem de Zwijger is niet zo zwijgzaam in Uitgeest. Uitgeest: 27 april 2024 Speciaal voor de (oud) gedecoreerden van de Gemeente Uitgeest was Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) terug opgestaan uit de geschiedenisboeken.Hij verwelkomde de gasten en zorgde voor...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...