nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Spektakel heropening Albert Heijn Jos van den Berg

Grootste Albert Heijn van de regio opent haar deuren.

Uithoorn 13-02-2019 De Uithoornse Albert Heijn van Jos van den Berg is op feestelijke wijze heropend. Presentator Michel Rahn praatte het geheel aan elkaar. Na een prachtig optreden van Bryan B (bekend van de Voice) betraden burgemeester Pieter Heiliegers en Jos van den Berg samen het podium om op de rode knop te drukken. Daarna traden Sanne Winters (bekend van de Voice), Annelieke Bouwers en Bryan B. het podium en verscheen er een showballet, gekleed in AH tenue, van de dinnershow Brooklyn Nights ten tonele.
Voor deze gelegenheid was er een speciaal nummer geschreven op de melodie van Be Our Guest uit de musical Belle en het Beest.
Daarna volgde confetti vuurwerk en was de winkel officieel open en konden bezoekers de nieuwe winkel aanschouwen.

Ook een idee nodig voor een spectaculaire opening? Bel ons op nummer: 0297-521919  of stuur ons een mail.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

 

opening AH Jos van den Berg

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.