michel_rahn_zwMichel Rahn(1969) is een ‘improvisatie’acteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

Daarnaast adviseert, regisseert en coacht hij diverse mensen in het bedrijfsleven.

Praktijkervaring voor publiek én achter de schermen heeft Michel volop. Meteen na de middelbare school kwam hij terecht in het theatervak. Na een theaterperiode en een aantal omzwervingen belandde hij in het televisievak. Hij werkte onder andere voor de productieteams van de Soundmixshows, Postcodeloterij en de André van Duin Shows. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en Michel wilde meer…. .

Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg aan Joop van den Ende of hij mocht presenteren….
Vervolgens presenteerde hij diverse live televisie-programma’s voor onder andere Veronica en RTL 4 en verzorgde in TVstudio’s Aalsmeer veelvuldig de publieksopwarming.

snuitjeMichel kroop ook in de huid van jurylid Snuitje, en bediende ook de pop, van de Mini-Playbackshows (zie fotoinzet rechts) en was hij drie seizoenen lang te zien in de theaterproductie Barcelona (Wentink Events) naast onder andere Ellen Evers, Anouk van Nes, Bennie den Haan en Jeroen van der Boom.

Michel leende zijn stem aan de Big E-Award winnende Efteling Sprookjesshows in 2003 voor de Efteling. Gedurende seizoen 2005 – 2007 was hij te zien als Jelle de Jutter in het Dolfinarium te Harderwijk.  Ook was hij te vinden op de populaire kinderzender Zapp in de serie van Elly en de Wiebelwagen.

Op dit moment is Michel voor Shell en Veilig Verkeer Nederland het gezicht van de ietwat onhandige politie agent Joss van Uppelschoten.

Michel is oprichter en mede eigenaar van Nhar Entertainment VOF,  Improvisatieacteurs.nl en TVsint.nl.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.
Of stuur direct een E-mail.

 

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

28 januari 2014