nhar

acteur Michel RahnMichel Rahn(1969) is een ‘improvisatie’acteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

Praktijkervaring voor publiek én achter de schermen heeft Michel volop. Meteen na de middelbare school kwam hij terecht in het theatervak. Na een theaterperiode en een aantal omzwervingen belandde hij in het televisievak. Hij werkte onder andere voor de productieteams van de Soundmixshows, Postcodeloterij en de André van Duin Shows. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en Michel wilde meer…. .

Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg aan Joop van den Ende of hij mocht presenteren…. Vervolgens presenteerde hij diverse live televisie-programma’s voor onder andere Veronica en RTL 4 en verzorgde in TVstudio’s Aalsmeer veelvuldig de publieksopwarming.

snuitje Mini Play BackshowMichel kroop ook in de huid van jurylid Snuitje, en bediende ook de pop, van de Mini-Playbackshows (zie foto inzet links). Hij was drie seizoenen lang te zien in de theaterproductie Barcelona (Stage Entertainment Nederland) naast onder andere Ellen Evers, Anouk van Nes, Bennie den Haan en Jeroen van der Boom.

Michel leende zijn stem aan de Big E-Award winnende Efteling Sprookjesshows in 2003/2004 voor de Efteling. Gedurende seizoen 2005 – 2007 was hij te zien als Jelle de Jutter in het Dolfinarium te Harderwijk.  Michel schreef meerdere theatervoorstellingen. Ook is hij met regelmaat te vinden op de populaire kinderzenders Zapp onder andere in de serie van Elly en de Wiebelwagen en Moeffel en Piertje en diverse malen in programma’s van Nickelodeon. Michel won samen met Coolblue de Social Award voor beste video. (Sinterklaas neemt CoolBlue over)

Michel was de afgelopen jaren voor Shell en Veilig Verkeer Nederland het gezicht van de ietwat onhandige politie agent Joss van Uppelschoten en hij is één van de vaste gastheren (VIP portiers) bij de Ziggo Dome Members Club.

Michel is oprichter en mede eigenaar van Nhar Entertainment VOF,  Improvisatieacteurs.nl® en SinterklaasenPieten.nl

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.
Of stuur direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het gewoon voor u! Bijna niets is onmogelijk.

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Zowel hybride alsook online.