nhar

Tuukje Hackte de overheid

In de week van 11 januari 2021 hackte Tuukje de overheid!

Als je een online nieuwjaarsbijeenkomst organiseert, maar je wil die dag óók een belangrijke boodschap meegeven aan je werknemers, dan zet je Tuukje Gibossie in!

De overheid wordt steeds meer en vaker geconfronteerd met hackers en malware. Tuukje had de taak om mensen daarop te wijzen. Er was een malware mail verzonden binnen de organisatie waar mensen op hadden geklikt. Daardoor kon de hacker uiteindelijk binnen dringen. Onze ambassadedame mocht zich dus voordoen als hacker (zie filmpje) en joeg de online kijkers de stuipen op het lijf. In samenspraak met AV partner DSH maakte Tuukje de beelden. Wellicht een clichébeeld met een annonymous masker maar in elk cliché zit een kern van waarheid. Uiteraard maakte zij zichzelf daarna bekend en bracht op humorvolle wijze de serieuze boodschap over.

Op een later tijdstip zal Tuukje nogmaals verschijnen in de mailboxen van alle medewerkers met een herhaling van de boodschap. Voelen, zien, humor én herhaling! Juist bij serieuze onderwerpen, helpt het om humor in te zetten.

Wat wilt u bereiken binnen uw bedrijf? 

Wij denken graag mee over de juiste insteek!


Meer weten of zelf een hacker inzetten op je online event of ander entertainment?  
Bel ons op telefoonnummer:  0297-521919

Ik heb (een samenvatting) van de bijeenkomst mogen terugkijken (kon er helaas niet bij zijn). Meesterlijk vond ik de ‘inbraak’ op de bijeenkomst door een (geacteerde) hacker, dat had zonder meer effect! Goed van de organisatie om de medewerkers hier scherp op te houden!

reactie deelnemer congres

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...