nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Tuukje Gibossie

Val op met een op maat gemaakt verhaal!

Wat is het verhaal van uw bedrijf? Wat wilt u graag vertellen? Tuukje helpt en schrijft een persoonlijk verhaal en vertelt dit bijvoorbeeld via een digitale boodschap, een zoommeeting of gewoon live.

Na een uitgebreide telefonische intake gaat ze direct aan de slag met een op maat gemaakt verhaal.

 

Tuukje Gibiossie presenteert op de Gezond en Zeker dagen

Tuukje Gibossie, ambassadevrouw en hospitality-dame, heeft een brede algemene ontwikkeling en een groot hart. Hierdoor vindt ze makkelijk aansluiting met werkelijk iedereen. Ze is nieuwsgierig en heeft een goed gevoel voor humor, soms zelfs onbedoeld. Tuukje wordt uitgevoerd door de ervaren improvisatieactrice Mascha Bakker.

Tuukje in actie

WoW WoW WoW!!!! Een absolute aanrader. Ik ben Tuukje’s grootste fan. Wat een geweldige lieve vrouw. Wij van Pulcinella Moda gaan haar nu missen na het Event. Maar we laten Tuukje volgend jaar zeker weer invliegen vanuit Tokyo. Dank je wel lieve Tuukje
Groeten van Francesca-Monique – Oprichtster Pulcinella Moda

Francesca-Monique

eigenaar , Pulcinella Moda

Mascha schreef en vertelde diverse verhalen, zowel in sprookjes als op corporate niveau (storytelling) voor onder andere De Bijenkorf, Sabic, de Noordwest Ziekenhuisgroep, Charim, Apollo Tyres, Regioplus, Gemeente Heemskerk, Gemeente Uithoorn, Alles Kids, Shell e.v.a.
Tuukje Gibossie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.