nhar

Tuukje Gibossie

Alles wordt leuker
als Tuukje er is!

Tuukje Gibossie, ambassadevrouw en hospitality-dame, heeft een brede algemene ontwikkeling en een groot hart. Hierdoor vindt ze makkelijk aansluiting met werkelijk iedereen. Ze is nieuwsgierig en heeft een goed gevoel voor humor, soms zelfs onbedoeld.

Tuukje overziet alles en bemoeit zich waar nodig met de stroom van gasten en het vloeiend laten lopen van het programma. Tuukje neemt vol graagte de rol van dagvoorzitter op zich, of neemt uw gasten mee in een op maat geschreven inspiratieverhaal of speech.

Tuukje is breed inzetbaar. Maar ze is vooral op haar plek bij elk event dat net even wat chiquer is, een VIP-gevoel wil meegeven en hoog wil scoren op hospitality.
Verwacht u veel gasten of bezoekers? Tuukje vormt samen met Reinildis Duivenée deWit de act: De Dames. De Dames kan zelfs worden uitgebreid naar 3 of 4 personen.
Tuukje wordt uitgevoerd door de ervaren improvisatieactrice Mascha Bakker.

Tuukje verzorgde en schreef al diverse verhalen en speeches op corporate niveau, voor o.a. De Bijenkorf, Sabic, De Noordwest Ziekenhuisgroep, Zorggroep Charim, Regio Plus, Gemeente Heemskerk, Gemeente Uithoorn etc.

WoW WoW WoW!!!! Een absolute aanrader. Ik ben Tuukje’s grootste fan. Wat een geweldige lieve vrouw. Wij van Pulcinella Moda gaan haar nu missen na het Event. Maar we laten Tuukje volgend jaar zeker weer invliegen vanuit Tokyo. Dank je wel lieve Tuukje
Groeten van Francesca-Monique – Oprichtster Pulcinella Moda

Francesca-Monique

eigenaar , Pulcinella Moda

Bekijk ook eens de pagina van Cor den Draaier »

Tuukje Gibossie
Tuukje Gibossie

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl