nhar

De Kwakel, Uithoorn en Thamen 200 jaar samen

Feestjaar druilerig maar Feestelijk van start.

 

Uithoorn 12 oktober 2019. Op 1 oktober 1819 werden De Kwakel en Uithoorn bij de grensbepaling tussen de provincies Holland en Utrecht aan de provincie Holland overgedragen. De provincie Holland werd na 1840 de provincie Noord-Holland. Dit historische moment vond 200 jaar geleden plaats. Op 10 februari 1820 werden vervolgens de gemeente Thamen en Uithoorn samengevoegd tot één gemeente. De dorpen De Kwakel, Thamen en Uithoorn zijn vanaf 10 februari 1820 één gemeente en dat willen we vieren. 1 oktober 2019 is het startpunt van het feestjaar ‘gemeente Uithoorn 200 jaar’. Op 12 oktober werd een feestelijke dag georganiseerd door de gemeente voor haar inwoners in de Schans. Helaas liet het weer te wensen over en was het druilerig weer. Maar dat mocht de pret niet drukken. 

Voor dit evenement leverde wij acteur Michel Rahn in de rol van zeeheld Michiel de Ruyter. Hij presenteerde de middag en zorgde voor de een humoristische noot.

Ook een presentator of Michiel de Ruyter nodig bij uw evenement?

Bel ons vrijblijvend op nummer: 0297-521919
Of stuur ons direct een mail via het formulier

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Zeeheld Michiel de Ruyter in Actie

Op 12 oktober 2019 vierde de gemeente Uithoorn de start van het feestjaar.
Een jaar lang wordt gevierd dat de gemeente 200 jaar bestaat. Tijdens deze dag hadden we een spreekstalmeester die het complete programma van de middag aan elkaar praatte. Michel Rahn in de vorm van Michiel de Ruyter heeft dit met veel humor, egards en overzicht gedaan. Zijn natuurlijke vorm van presenteren en ervaring heeft er voor gezorgd dat het een geslaagd evenement was.

Annemieke Versloot-Oudijk

Communicatieadviseur, Gemeente Uithoorn

200 jaar Uithoorn
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...