nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

RTL maakt bekend wie er mee spelen in The Christmasshow 2018

Nieuwe Cast Christmasshow bekend.

Vandaag (12-09-2018) tijdens de perspresentatie van TheChristmasShow op Kasteel de Haar werden de namen van de Cast van de Christmasshow 2018 bekend gemaakt.

Dit jaar met een compleet nieuw verhaal en een groot deel nieuwe cast.
Vertrouwde gezichten zijn Carlo Boszhard die in de huid kruipt van de Verteller. Dit jaar zal ook Buddy Vedder weer een rol vervullen in de groots opgezette show in het Ziggo Dome. Vedder speelt dit keer de rol van prins Noah.

Ook zijn er tal van nieuwe acteurs te vinden in de nieuwe show.
Zo zijn onder andere te zien: Celinde Schoenmaker zij zal schitteren als Assepoester, Berget Lewis als Goede Fee, Ger Otte speelt de Koning, Pip Pellens & Esmee van Kampen de Boze Stiefzusters en Fred van Leer speelt de zure Boze Stiefmoeder!

En natuurlijk is de enige echte Kerstman ook weer van de partij!

perspresentatie ChristmasShow 2018 Kasteel de Haar

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.