nhar

Albert Einstein Look A Like huren

Albert Einstein Look a like huren?

Huur de Look-a-Like van Albert Einstein!

Breng de bekendste wetenschapper ter wereld tot leven op jouw evenement met onze acteur Michel Rahn. Albert Einstein, een icoon in de geschiedenis van de wetenschap, kan nu op jouw verzoek optreden in de klas, op evenementen, bij je beursstand, of zelfs als een ludieke onderbreking in een wetenschapsmuseum.

Relativiteitstheorie

Onze improvisatieacteur en Look-a-Like van Albert Einstein brengt de wetenschap tot leven waar jij dat wilt. Laat je gasten op een educatieve en amusante manier kennismaken met wetenschap en geschiedenis. Deze Albert Einstein look-a-like lijkt niet alleen verbazingwekkend op de beroemde wetenschapper, maar weet ook de persoonlijkheid en het charisma van Einstein te evenaren, inclusief een Duits accent. Hij kan interactieve lezingen verzorgen, wetenschappelijke experimenten uitvoeren en zelfs vragen van het publiek beantwoorden.

Slimme en vermakelijke toevoeging

Het inhuren van een Einstein look-a-like voegt niet alleen slimheid, maar ook entertainment toe aan je evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, conferentie, of speciale bijeenkomst organiseert, een Einstein look-a-like zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor je gasten. Meer weten of direct Albert Einstein inhuren voor je evenement? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een e-mail.
Albert Einstein look a like
Look A Like Albert Einstein
Albert Einstein Look A Like huren

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl