nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Michel Rahn

Acteur Michel Rahn

Michel is een ‘improvisatie’acteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren. Praktijkervaring voor publiek én achter de schermen heeft Michel volop. Meteen na de middelbare school kwam hij terecht in het theatervak. Na een theaterperiode en een aantal omzwervingen belandde hij in het televisievak.

Hij werkte onder andere voor de productieteams van de Soundmixshows, Postcodeloterij en de André van Duin Shows (waar hij met het hele team de Gouden Beeld Award won.) Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en Michel wilde meer…..

Hij trok de stoute schoenen aan en vroeg aan Joop van den Ende of hij mocht presenteren…. Vervolgens presenteerde hij diverse live televisie-programma’s voor onder andere Veronica (CallTV) en RTL 4 en verzorgde in TVstudio’s Aalsmeer veelvuldig de publieksopwarming.
snuitje Mini Play BackshowMichel kroop ook in de huid van jurylid Snuitje (niet te verwarren met Bulletje), en bediende de pop en was de stem, van de Mini-Playbackshows in 1997/1998 (zie foto.) 

In 1998 richtte Michel zijn eigen bedrijf Nhar Entertainment op.

Zo was hij drie seizoenen te zien in de theaterproductie Barcelona (Stage Entertainment en Wentink Events) en speelde één van de hoofdrollen naast onder andere Ellen Evers, Anouk van Nes, Bennie den Haan en Jeroen van der Boom.

Michel vervulde in meerdere programma’s rollen op de eerste rondvaartbootshows van Nederland die wekelijks door de grachten van Amsterdam voer voor de firma Lovers. (productiehuis: The Agency).

Michel leende zijn stem aan de Big E-Award winnende Efteling Sprookjesshows in 2003/2004 voor de Efteling. Gedurende seizoen 2005 – 2007 was hij te zien als Jelle de Jutter in het Dolfinarium te Harderwijk.

Michel schreef meerdere theatervoorstellingen. En met enige regelmaat is hij te vinden op de populaire kinderzenders Zapp en Nickelodeon. Zo was hij onder andere in de serie van Elly en de Wiebelwagen, Moeffel en Piertje en diverse malen in programma’s van Nickelodeon. Michel won samen met Coolblue de Social Award voor beste video. (Sinterklaas neemt CoolBlue over zie video onder).

Michel was de afgelopen jaren voor Shell en Veilig Verkeer Nederland het gezicht van de ietwat onhandige politie agent Joss van Uppelschoten (zie video onder) en is hij al zo’n 10 jaar één van de vaste gezichten(VIP portiers) bij de Ziggo Dome Member Club.

Michel is mede eigenaar van Nhar Entertainment VOF. Samen met Mascha Bakker heeft hij de leiding over Improvisatieacteurs.nl®, BasicFilm.nl en SinterklaasenPieten.nl. 

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

michel_rahn_zw

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.