nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Mascha Bakker

mascha bakker

Mascha Bakker (1973) is inzetbaar als presentatrice, entertainer en actrice.

Het entertainen en acteren is bij Mascha een gevoelskwestie. Ruiken, voelen, proeven en horen is daarbij haar motto.
Mascha is een geboren ‘improvisatie’-actrice: het werd haar met de paplepel ingegoten door haar ouders die amateur toneel speelden.
Zij was bijna twintig jaar betrokken bij een semi-professioneel toneelgezelschap.

Mascha speelde in tal van kindertelevisieseries voor Zapp zoals onder andere: Koekeloere en de Elly en  de Wiebelwagen. Mascha was in theatersseizoen 2016/2017 in het theater te zien en speelde zij in de Musical De Nieuwe Kleren van de Keizer. 

Mascha Bakker als moeder van de KeizerMascha heeft zich gespecialiseerd in maatwerktrainingen, huwelijkssluitingen en theatrale conferences door haar Alter Ego Tuukje Gibossie.

Ze werkt nu al meer dan 18 jaar in de entertainmentwereld en vormt samen met Michel Rahn een sterk team, zij is namelijk medevennoot van Nhar Entertainment VOF.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919.

Of stuur hier direct een E-mail.

mascha bakker

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.