nhar

Cor den Draaijer

Cor den Draaijer: De Enige Echte!

Een Volkse Persoonlijkheid

Cor den Draaijer, met haar onmiskenbaar Rotterdamse accent en een hart dat altijd op de tong ligt, trekt direct de aandacht. Ze brengt niet alleen mensen samen maar kan ook voor een verrassende wending zorgen, op een manier die past bij de sfeer van het moment.

Een Dynamische Rol

Als gastvrouw van evenementen weet Cor de avond vlotjes aan elkaar te praten. Ze is niet alleen een ideale humoristische side-kick maar bekijkt ook alles vanuit het perspectief van het publiek. Als de boodschap niet duidelijk overkomt, schroomt ze niet om het nog eens haarfijn uit te leggen.

Een Veelzijdige Professional

Cor begrijpt wanneer ze beter even haar mond kan houden en grijpt in wanneer dat nodig is. Met een voorliefde voor glim en panterprint voegt ze graag wat pit toe aan de gelegenheid. Maar ze kan ook in de rol van ‘Coach’ treden, waar ze met haar trainingspak zorgt voor energie en aanmoediging tijdens evenementen.

Verbindend en Deskundig

Cor is niet alleen een entertainer; ze legt ook verbanden in gesprekken en interviews, vat snel samen en beschikt over een brede algemene kennis. Bent u op zoek naar iemand die uw evenement op een respectvolle en deskundige manier kan verlevendigen? Iemand die de verschillende doelgroepen aanspreekt en werkvloer en management met elkaar verbindt?

Gevonden! Hier is Cor den Draaijer!

Cor heeft al vele succesvolle evenementen verzorgd, variërend van diploma-uitreikingen tot bedrijfscongressen. Met haar ervaring en veelzijdigheid weet ze elk evenement naar een hoger niveau te tillen. En als u meer wilt weten over haar ervaringen en mogelijkheden, boek dan gerust wat extra tijd, want Cor vertelt er graag meer over!

Over Mascha Bakker

Cor den Draaijer wordt gespeeld door de ervaren improvisatieactrice en presentatrice Mascha Bakker. Met haar talent en professionaliteit brengt zij Cor tot leven en zorgt ze voor een onvergetelijke ervaring op uw evenement.

Bel vandaag nog met Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919. 

Cor den Draaijer

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl