nhar

Cor den Draaijer

Van Cor den Draaijer is er maar één!

Volkse Cor, met Rotterdamse accent en het hart op de tong zorgt voor aandacht, cohesie en desgewenst disruptieve interrupties. Maar alleen als het past, want het moet wél gezellig blijven.

Cor ontvangt de gasten van het event, praat de avond aan elkaar, is een ideale humoristische side-kick en bekijkt alles door de ogen van het publiek. Snapt iedereen het nog? Nee? Nou, dan legt Cor het nog wel even uit.

Cor weet goed wanneer ze beter haar mond kan houden en grijpt in op de momenten die dat nodig hebben.

Cor is gek om glim en panter. Maar ze voegt zich ook graag in de rol van ‘Coach’.  Met haar trainingspak zorgt ze voor beweging en aanmoediging tijdens events. Dan zorgt ze er natuurlijk wél voor dat ze zelf niet zoveel hoeft te doen. Want de beste stuurlui staan immers aan wal!

Cor legt verbanden in gesprekken en interviews, vat snel samen en heeft een brede algemene ontwikkeling.
Zoekt u iemand die met respect en kennis van zaken licht en lucht kan brengen in uw evenement?
Iemand waar alle doelgroepen zich in kunnen vinden? Iemand die werkvloer en management op prettige wijze verbindt met elkaar?

Gevonden! Hier is Cor den Draaijer!

Cor verzorgde onder andere:

Voor de Hogeschool Rotterdam; de uitreikingen van de ‘P’s (Propedeuse), de soepele doorgang bij de drive-thru’s tijdens de diploma uitreikingen, maar ze presenteerde ook het kattencafé van Royal Canin op het Animal Event, was de side-kick tijdens de jaarvergadering van Stroomopwaarts, draaide soepel mee als co-host tijdens het congres Ondermijnende Criminaliteit van de Gemeente Rotterdam, bracht de winkelmanagers in beweging voor KPN en was host en dagvoorzitter tijdens  het jaarcongres van de Wethouders vereniging.
En ze heeft nog veel meer gedaan natuurlijk, dus als je nog een paar uur extra boekt, praat ze je daar graag over bij.

Cor den Draaijer wordt gespeeld door ervaren improvisatieactrice en presentatrice Mascha Bakker.

Cor den Draaijer

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.