nhar

De Dames Hostesses met Knipoog

De Dames: Ambassadeurs van Gastvrijheid en Humor

Welkom bij De Dames – Reinildis DuijvenééDeWitt en Tuukje Gibossie! Deze charmante ambassadeursvrouwen brengen een vleugje elegantie en humor naar uw evenementen in Nederland en daarbuiten.

Onze Diensten

1. Gastvrouwen en Hostesses Extraordinaire

Laat De Dames uw gasten verwelkomen met een glimlach die de sfeer meteen verlicht. Van het begeleiden van gasten tot het aankondigen van sprekers, ze doen het met gratie en stijl.

2. Presentatrices en Moderators

Geef uw evenement een vleugje klasse en levendigheid met de presentatievaardigheden van De Dames. Ze weten hoe ze het publiek moeten boeien en de aandacht moeten vasthouden.

3. Sfeermakers en Verbinders

Of het nu gaat om een zakelijk event of een VIP-feest, De Dames voegen altijd een sprankje plezier toe. Met hun charisma en gevoel voor humor creëren ze een warme en gezellige atmosfeer.

Waarom De Dames?

  • Humor en Etiquette: De perfecte combinatie van luchtigheid en elegantie.
  • Ervaring en Professionaliteit: Met jarenlange ervaring weten De Dames precies hoe ze uw evenement tot een succes kunnen maken.
  • Flexibiliteit: Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige congressen, De Dames passen zich moeiteloos aan aan elke situatie.
  • Onvergetelijke Ervaring: Uw gasten zullen nog lang napraten over de unieke touch die De Dames aan uw evenement hebben gegeven.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

De Dames met Jaques 'Dancona
De Dames op het podium
De Dames Hostesses met een knipoog
De Dames Hostesses met Knipoog

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl