nhar

De Dames

De Dames

Kent u De Dames al? De Dames zijn Reinildis DuijvenééDeWitt en Tuukje Gibossie!

Deze geweldige ambassadeursvrouwen vliegen regelmatig naar Nederland vanuit hun ambassadewoning, ergens op de wereld. Ze laten zich graag inhuren als gastvrouwen, bijzondere hostesess, presentatrices of moderators. Hospitality en etiquette staan hoog in het vaandel. Humor zit standaard in de handtas; dus met de inzet van De Dames valt u gegarandeerd op.

Bijvoorbeeld om uw gasten te ontvangen, sprekers aan/af te kondigen, de dag in goede banen te leiden of uw congres licht en lucht te geven zonder aan inhoud in te leveren.

De Dames draaien hun hand niet om voor zakelijke events, maar zijn ook dolgraag aanwezig met een glaasje champagne bij een mooi VIP-event.
Bij grote toeloop of enorme locaties vragen ze met plezier één van hun vriendinnen erbij, voor extra versterking.

De Dames is een act die u en uw gasten niet snel zullen vergeten. Sprankelende dames, als een wervelwind, vol humor en respect en waar nodig low-key. De Dames zorgen voor verbinding en humor, een warm bad en een scherpe blik op uw doel!
Volgens onze opdrachtgevers is een evenement zónder de Dames bijna niet meer denkbaar!

De Dames met Jaques 'Dancona
De Dames op het podium
De Dames

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.