nhar

lakei huren

LAkei Nodig?
Huur ZE vandaag nog!
stijlvol MET een UNIEK kostuum.

De Lakeien zullen uw gasten met alle egards ontvangen en desgewenst op ludieke wijze introduceren, zodat men, door allen gekend, het festivité zal betreden.

Deze hoflakeien van bijzondere klasse en afkomstig van Koninklijke huize, die met zijn subtiele humor, de aangename toon zal zetten voor elke gelegenheid.

Tegen een achtergrond decor van een kasteel, gemeentehuis of landhuis komt hij natuurlijk het best tot zijn recht maar ook bij een bruiloft of feest is deze lakei een kei.

Wij kunnen 2 lakeien leveren en wat u ziet is wat u krijgt! 

Etiquette/Tafelmanieren:

Onze lakeien kunnen desgevraagd een etiquette cursus aanbieden aan uw gasten zodat uw gasten weten hoe het eigenlijk heurt. Uiteraard voorzien van de nodige humor en gelardeerd met wetenswaardigheden over het Koninklijk huis.

Wist je dat:

  • Een lakei is een bediende werkend aan het Koninklijk hof.
  • De taak van de lakei bestaat uit het bedienen van leden van de Koninklijke familie, hij maakt deel uit van de Koninklijke huishouding.
  • Als ambts uniform dragen lakeien een livrei.
  • In gewone huishoudens de lakei vaak bekend staat onder zijn Engelse naam butler.
  • Lakei is een van de weinige beroepen die alleen door mannen worden uitgevoerd; vrouwelijke lakeien bestaan niet.

Wilt u deze act boeken? Bel ons op nummer: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail. 

lakei huren

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.