nhar

lakei huren ?

Lakei huren ?

Boek dan vandaag nog een stijlvolle en unieke lakei in kostuum!

Bent u op zoek naar een onvergetelijke toevoeging aan uw evenement? Onze Lakeien staan klaar om uw gasten met alle egards te ontvangen en op ludieke wijze te introduceren. Zo betreedt iedereen het festivité met een glimlach.

Lakeien van Koninklijke Klasse

Stijlvol en vermakelijk voor elke gelegenheid

Onze hoflakeien, afkomstig van Koninklijke huize, zijn meesters in subtiele humor en het zetten van de perfecte toon. Of het nu een kasteel, gemeentehuis, landhuis, bruiloft of feest is, onze lakeien voegen een vleugje klasse toe aan elke setting.

Onze Diensten

Wat u ziet is wat u krijgt!

We bieden de mogelijkheid om 2 lakeien te leveren, gegarandeerd stijlvol en vermakelijk. En wist u dat we ook etiquette cursussen aanbieden voor uw gasten? Zo kunnen zij leren hoe het eigenlijk hoort, met een vleugje humor en interessante feiten over het Koninklijk huis.

Etiquette en Wist-u-datjes

  • Een lakei is een bediende werkend aan het Koninklijk hof.
  • De taak van de lakei bestaat uit het bedienen van leden van de Koninklijke familie en maakt deel uit van de Koninklijke huishouding.
  • Lakeien dragen een livrei als ambtsuniform.
  • In gewone huishoudens staan lakeien vaak bekend als butlers.
  • Lakei is een van de weinige beroepen die alleen door mannen worden uitgevoerd; vrouwelijke lakeien bestaan niet.

Lakei huren? Boek Nu!

Prijs: Vanaf €695,00 euro exclusief BTW

Wilt u deze act boeken? Bel ons op nummer: 0297-521919 of stuur direct een e-mail. Wees er snel bij om uw evenement een koninklijk tintje te geven!
Lakei Huren?
lakei huren ?

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl