nhar

Langste echtpaar ter wereld trouwt

langste echtpaar ter wereld getrouwd door Michel RahnLangste echtpaar ter wereld trouwt in Den Haag.

Het door Guinness World Records uitgeroepen langste echtpaar ter wereld, Wilco (afkomstig uit Nederland) en Keisha Ann Simone (afkomstig uit Groot Britannië) Van Kleef-Bolton hernieuwen hun trouwgeloften in Nederland.
Ten overstaan van de massaal uitgelopen Nederlandse pers gaf het 404,7 centimeter lange stel elkaar opnieuw het jawoord in de Bijenkorf in Den Haag. Het langste echtpaar ter wereld leerde elkaar kennen toen Keisha, die op zoek was naar een danspartner, contact opnam met de Tall Persons Club in Engeland. Kort daarna werden de twee in het echt verbonden in de All Saints Church in London.

Omdat het Nederlands-Britse stel alleen voor de Engelse wet trouwde, biedt Guinness World Records hen de mogelijkheid om tijdens de overhandiging van het wereldrecord opnieuw hun trouwgeloften af te leggen, maar dan voor de Nederlandse wet. Ambtenaar en Acteur Michel Rahn die voor deze gelegenheid zijn ambtstoga had aangetrokken overhandigde het paar na het vernieuwen van de trouwgeloften een certificaat ter bevestiging van hun Guiness World Record. Het evenement vond plaats in de Bijenkorf Den Haag op initiatief van uitgever van het Guiness World Record boek.

Kosmos-uitgevers waren op zoek naar een bijzondere maar ook publieke locatie voor het hernieuwen van de trouwgeloften om zo het Nederlandse publiek mee te kunnen laten genieten van dit bijzondere moment. Kosmos Uitgevers: ‘Je kunt niet elke dag getuige zijn van zo’n bijzonder moment. Wij vinden het al erg bijzonder dat we het langste echtpaar ter wereld in Nederland mogen ontvangen deze dag. Laat staan, dat ze zich opnieuw in het echt laten verbinden voor de Nederlandse wet. Dat is echt een grote eer.’

Meer weten of ook een bijzondere huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden? Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...