nhar

leuke dagvoorzitter

Leuke dagvoorzitter: Mascha Bakker

Wil je een energieke en deskundige dagvoorzitter voor jouw evenement? Maak kennis met Mascha Bakker, een ervaren professional met meer dan 20 jaar ervaring als improvisatieactrice, dagvoorzitter en presentatrice.

Over Mascha Bakker

Mascha’s achtergrond als improvisatieactrice zorgt ervoor dat ze flexibel kan inspelen op diverse situaties. Ze is heel nieuwsgierig en gebruikt dat zowel tijdens haar voorbereiding, als tijdens haar dagvoorzitterschap. Ze is gek op taal en kan snel vereenvoudigen om meer duidelijkheid te creëeren voor het publiek. Dat maakt haar een uitstekende verbinder tussen het publiek en de sprekers.

Humorvol en Interactief

Mascha brengt graag licht en lucht  waar het nodig is, zonder aan het doel van de dag voorbij te gaan. Humor en reflectie zorgen er immers voor dat de boodschap van jouw evenement blijft hangen.  Interactie met het publiek is heel belangrijk tijdens haar optredens.

Ervaring en Inzetbaarheid

Mascha heeft ruime ervaring in zowel profit als non-profit sectoren, waaronder de zorg, (semi-)overheid en cultuur. Of het nu gaat om een live evenement of een online bijeenkomst, Mascha is beschikbaar als presentatrice, dagvoorzitter, co-host of side-kick.

Wil je jouw evenement naar een hoger niveau tillen met een dynamische dagvoorzitter? Neem vandaag nog contact op met Mascha Bakker!

Bel vrijblijvend: 0297-521919

 

Mascha werkte de afgelopen periode als dagvoorzitter onder andere voor:

RIEC (Regionaal Informatie Expertisecentra (ondermijnende criminaliteit)  – Rotterdam
VKOZ  – Rotterdam
Dag van de Rechtspraak – Maarssen
Diverse evenementen – Gemeente Uithoorn
1Medisch Adviseur – Rosmalen
BSPU – Uithoorn
Equans – Zeeland

Wat een super fijne manier van presenteren hanteer jij. Goed doordacht, goed voorbereid en fijn ook dat je gewoon om stilte durfde te vragen.
Graag tot een volgende keer.

Peter Borghaerts

Organisator , BSPU

Wat een cadeautje vorige week: de dag voor de leidinggevenden bij de Rechtspraak, als je zo’n mooie locatie (InnStyle, Maarssen) hebt en dan zulk mooi weer cadeau krijgt! Maar vooral de reacties en het plezier maakte het een heerlijke dag! Fijn dat collega’s elkaar weer echt konden ontmoeten, en dank aan Mascha Bakker en Michel Rahn voor de wijze waarop zij de dag met hun doortastende aanpak en humor hebben begeleid. 

Marlies Rijnbergen

HRM Adviseur , Raad voor de Rechtspraak

Ik heb even onder mijn mede Event Teamleden rondgevraagd en hierbij de feedback!
Binnenhalen bussen erg leuk.
Podium performance (binnenpraten kist vliegtuig) prima! Goed dat Mascha onze oud directeur Kreiken onder de duim hielden.
Totaal Cijfer 8+

Ronald de Vette

Fleet Manager , KLM

Leuke dagvoorzitter aan het werk
Sprankelende Dagvoorzitter
Sprankelende Dagvoorzitter
leuke dagvoorzitter

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl