nhar

Look A Like Albert Einstein huren

Look a Like Albert Einstein HUREN?

Huur nu de Look a Like van Albert Einsten. Misschien wel de bekendste wetenschappers ter wereld wordt tot leven gewekt door onze acteur Michel Rahn. En dus een uitstekende keuze als het gaat om het inhuren van acteurs voor je evenement. Albert Einstein kun je laten optreden in de klas, voor je evenement, op je beursstand of bijvoorbeeld als ludieke ontmoeting/onderbreking in een wetenschapsmuseum.

Relativiteitstheorie

Deze improvisatieacteur en Look A Like van Albert Einstein komt tot leven daar waar u dat wilt. De acteur  kan je gasten op educatieve en vermakelijke wijze laten kennismaken met wetenschap en de geschiedenis.

Deze Albert Einstein look-a-like zal niet alleen verbluffend lijken op de beroemde wetenschapper, maar zal ook in staat zijn om de persoonlijkheid en het charisma van Einstein te evenaren inclusief Duits accent. Hij kan interactieve lezingen geven, wetenschappelijke experimenten uitvoeren en zelfs vragen van het publiek beantwoorden.

Het inhuren van een Einstein look-a-like kan een slimme en entertainende toevoeging zijn aan je evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, een conferentie of een speciale bijeenkomst organiseert, een Einstein look-a-like kan een unieke en onvergetelijke ervaring bieden voor je gasten.

Meer weten? Of direct Albert Einstein inhuren voor je events? Bel ons vandaag nog op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Albert Einstein Look A Like
Look A Like Albert Einstein huren

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.