nhar

Michiel de Ruyter

Look a Like

MICHIEL DE RUYTER

Michel Rahn geeft vorm aan eén van de bekenste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Ga terug naar lang vervlogen tijden met kanongebulder en wapperende zeilen. Michiel Adriaanszoon staat voor u klaar.

Wanneer zet je Michiel de Ruyter in?
Voor je evenement met een historisch of nautisch thema, tijdens de marinedagen of bijvoorbeeld als ludieke ontmoeting/onderbreking in een museum.

Deze zeeheld Michiel de Ruyter komt tot leven daar waar jij dat wilt.
Michel weet veel over de goede man en kan u alles vertellen over bijvoorbeeld de beroemde slag bij Chatham. Het is ook mogelijk dat hij (bijvoorbeeld) een maatwerktoespraak houdt over zijn beroemde uitspraak; “Strakke organisatie. Dat is de Sleutel!”.

En uiteraard zorgt Michel er in deze rol voor dat het kostuum en haarwerk perfect in orde zijn.

© Foto’s: Ferdinand Beuse/Patrick Hesse

Michiel de Ruyter

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.