nhar

Michiel de Ruyter Look A Like

Michiel de Ruyter Look a Like: Een Levende Legende uit de Nederlandse Geschiedenis

Ontdek Michiel de Ruyter

Maak kennis met acteur Michel Rahn, de belichaming van een van de meest iconische zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Stap terug in de tijd en beleef het geluid van kanongebulder en de majestueuze wapperende zeilen. Michiel Adriaanszoon de Ruyter staat voor u klaar, klaar om tot leven te komen.

Waarom Kiezen voor Michiel de Ruyter?

Wanneer wilt u Michiel de Ruyter tot leven brengen? Of het nu gaat om een evenement met een historisch of nautisch thema, de Marinedagen, of een ludieke ontmoeting/onderbreking in een museum, Michiel is de perfecte keuze.

Een Levende Legende op Maat

Deze levendige interpretatie van Michiel de Ruyter Look a Like komt tot leven waar u maar wilt. Michel weet alles over deze legendarische figuur en kan u alles vertellen over bijvoorbeeld de beroemde slag bij Chatham. Bovendien kan hij een op maat gemaakte toespraak houden, waarin hij zijn beroemde uitspraak “Strakke organisatie. Dat is de Sleutel!” belicht.

Authenticiteit in Kostuum en Haarwerk

Michel zorgt ervoor dat elk detail klopt, van het kostuum tot het haarwerk. U kunt er zeker van zijn dat hij de rol van Michiel de Ruyter met authenticiteit en professionaliteit vervult.

© Foto’s: Ferdinand Beuse/Patrick Hesse

Michiel de Ruyter Look A Like

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl