nhar

Portier huren ?

De Portier: Uw Gastvrije Entree naar Succes

Ontmoet De Portier

Stelt u zich een portier voor van ouderwets allooi: vriendelijk, servicegericht en altijd klaar om uw gasten met een glimlach te verwelkomen. Maak kennis met De Portier, dé toevoeging die uw evenement of locatie naar een hoger niveau tilt.

Klantvriendelijkheid en Service

Of het nu gaat om een bruisend winkelcentrum, een groot muziekevenement, een intiem theater of een gezellig restaurant, De Portier staat altijd paraat om uw gasten op een klantvriendelijke en servicegerichte manier te ontvangen. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich direct welkom en op zijn gemak voelt, waardoor de eerste indruk van uw locatie onvergetelijk wordt.

Portier inhuren

Onmisbaar bij Speciale Gelegenheden

Bij openingen of VIP-evenementen is De Portier een absolute must-have bij uw ingang. Zijn aanwezigheid zorgt niet alleen voor een warm welkom, maar ook voor een vleugje humor dankzij zijn professionele improvisatievaardigheden. Zo wordt het wachten op de opening of het betreden van het VIP-gedeelte een aangename ervaring voor uw gasten.

Professionele Improvisatieacteur met Humor

Achter De Portier schuilt een professionele improvisatieacteur met een flinke dosis humor. Hij weet als geen ander in te spelen op de situatie en de stemming van het publiek, waardoor hij de perfecte sfeer weet te creëren. Zijn interactie met de gasten zorgt voor een lach op ieders gezicht en maakt van elke ontvangst een memorabel moment. Niet zo vreemd dat onze portiers al 10 jaar diensten verlenen aan De Ziggo Dome.

Waar is De Portier Inzetbaar?

    • Winkelcentra: Verhoog de klanttevredenheid en maak van winkelen een plezierige ervaring.

    • Grote en kleine evenementen: Creëer een gastvrije en feestelijke sfeer voor uw bezoekers.

    • Theaters: Zorg voor een warm welkom voor theaterliefhebbers en artiesten.

    • Restaurants: Maak de eetervaring compleet met een hartelijke ontvangst door De Portier.

Conclusie

Kortom, De Portier is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een gastvrije en humoristische ontvangst. Met zijn ouderwetse charme, klantvriendelijke houding en professionele improvisatievaardigheden maakt hij elk evenement of locatie tot een succes. Aarzel niet langer en geef uw gasten de entree die ze verdienen met De Portier!

Boek vandaag nog de portier via 0297-521919

portier | gastheer inhuren
Portier inhuren
Portier huren ?

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl