nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Trouwambtenaar met knipoog

Op zoek naar een leuke ‘fake’ trouwambtenaar? Of BABS?

Wilt u trouwen op een locatie waar het huwelijk niet officieel voltrokken kan worden? Of wilt u een ceremonie op een tijdstip/dag welke niet mogelijk blijkt binnen uw gemeente, of wil je gemeentelijke kosten besparen, of je wilt geen stijve officiële ambtenaar? Huur dan nu via ons een fake ambtenaar van de burgerlijke stand in. Geenszins saai of tuttig voorgelezen maar een speech op jullie lijf geschreven met of zonder een cabareteske knipoog.

Al vele malen trouwden onze acteurs (m/v, v/v, m/m) koppels* op een bijzondere locaties en volgens hun eigen specifieke wensen.

Jullie maken kennis met de Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand in een persoonlijk telefonisch gesprek.
Met jullie bespreekt de acteur(m/v) wat jullie wensen zijn. Uiteraard maakt de desbetreffende acteur/actrice een maatwerk verhaal welke aansluit bij jullie ideeën van de perfecte huwelijksceremonie. Wij maken zelfs een akte welke lijkt op de officiële akte (deze is dus niet rechtsgeldig) van de Gemeente waar u woont. Deze akte nemen we, net als bij een echte ceremonie, weer mee naar de archieven. Uiteraard kunnen getuigen dan gewoon tekenen en lijkt alles heel normaal en echt.

Op de dag zelf zal de ambtenaar, desgewenst gekleed in toga, verschijnen en jullie huwelijk bezegelen. Waardoor de ceremonie levensecht lijkt.
U kunt zelfs als u bij ons trouwt(een niet rechtsgeldig) trouwboekje bestellen bij ons. Dit boekje met het rijkswapen erop is dan een mooi herinneringsboekje. Ook nu zullen jullie gasten denken dat de huwelijkssluiting levensecht was.

*In verband met de privacy kunnen we helaas weinig foto’s tonen van de bruidsparen die reeds met hulp van onze ambtenaren zijn getrouwd. Op de foto (zie foto’s onder) onder andere een huwelijksceremonie van het langste echtpaar ter wereld in opdracht van het Guiness Book of Records.

Meer weten? Bel 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.