nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Looks Like Michiel de Ruyter

 

Michiel de Ruyter Huren voor je evenement?

 

Eén van de bekenste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Ga terug naar lang vervlogen tijden met kanongebulder en wapperende zeilen. Michiel Adriaanszoon staat voor u klaar.
Voor je evenement met een historisch of nautisch thema, tijdens de marinedagen of bijvoorbeeld als ludieke ontmoeting/onderbreking in een museum.

Zeeheld De Ruyter

Deze acteur en Look A Like van Zeeheld Michiel de Ruyter komt tot leven daar waar u dat wilt. De acteur weet veel over de goede man en kan u alles vertellen over bijvoorbeeld de beroemde slag bij Chatham. Het is ook mogelijk dat hij een maatwerktoespraak houd over zijn beroemde uitspraak; “Strakke organisatie. Dat is de Sleutel!”.

Meer weten? Of direct Michiel Adriaanzoon de Ruyter inzetten voor uw festiviteiten? Bel ons op nummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

© Foto’s: Ferdinand Beuse

Michiel de Ruyter
Michiel de Ruyter

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.