nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Looks like Rembrandt van Rijn

Rembrandt van Rijn Huren?

Bekend van onder andere de Nachtwacht, de Anatomische lessen en vele andere werken. Rembrandt werd geboren in Leiden in 1606 en leerde in zijn jeugd de kunst van het schilderen. In 1624 begon hij zijn eigen atelier, waarna hij in 1631 naar Amsterdam verhuisde. Rembrandt onderscheidde zich van andere schilders. Van portretten en zelfportretten, landschappen, allegorieën en historische scenes, bijbels en mythologische thema’s tot studies van dieren. Hoewel hij werd beïnvloed door de Italiaanse meesters, verliet Rembrandt nooit de Nederlandse republiek. Vandaag de dag trekt zijn werk talloze bezoekers die zijn beroemdste schilderijen willen zien naar Nederlandse musea.

Wat kan Rembrandt voor u betekenen ?

Rembrandt Harmenszoon van Rijn komt graag bij u langs voor bijvoorbeeld de ontvangst van uw gasten tijdens een diner in het Rijksmuseum. Of voor een maatwerkspeech.

Zelf Schilderen als Rembrandt ?

Creëer samen onder leiding van Rembrandt een mega kunstwerk  op Canvas met de schilderstechnieken die wij zelf hebben ontwikkeld. Er is dus veel mogelijk met onze Rembrandt van Rijn Look A Like. Dus wilt u Rembrandt bij uw evenement ontvangen? Bel vrijblijvend voor meer informatie of  boekingen telefoonnummer: 0297-521919

Rembrandt schildert

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.