nhar

Reinildis DuivenééDewitt Dagvoorzitter

Zoekt u naar een onvergetelijke dagvoorzitter voor uw evenement? Maak kennis met Reinildis DuivenééDeWitt, de dynamische kracht die uw bijeenkomst naar nieuwe hoogten tilt!

UW ENERGIEKE DAGVOORZITTER: Reinildis DuivenééDeWitt

Wilt u dat uw evenement een blijvende indruk maakt? Reinildis is de sleutel tot succes! Met haar ongeëvenaarde charme en aanstekelijke humor sleept ze iedereen moeiteloos uit de dagelijkse routine. Of het nu live of online is, voorafgaand aan een vergadering, training of winkelpresentatie, Reinildis brengt luchtigheid en een glimlach in elke situatie.

De Kracht van Reinildis

Met haar brede interesse en open benadering weet Reinildis iedereen te betrekken. Of het nu gaat om het leiden van een vergadering of het geven van een inhoudelijke presentatie met een vleugje humor, Reinildis staat haar mannetje.

“Reinildis DuivenééDeWitt is een wervelwind met energie voor 10.”

Als ambassadevrouw en hospitality-expert, straalt Reinildis een warme, uitnodigende energie uit. Haar scherpe geest en bijna twee meter lange gestalte maken haar een opvallende verschijning. Reinildis wordt meesterlijk vertolkt door ervaren improvisatieacteur Michel Rahn.

Michel Rahn: Meester van Improvisatie

Als presentator, entertainer en improvisatieacteur is Michel Rahn de perfecte aanvulling op Reinildis. Met zijn scherpe blik en oog voor detail zorgt hij voor een vlekkeloze uitvoering, inclusief de hoge hakken van Reinildis.

Voor een Onvergetelijke Ervaring

Of u nu een openingsact, fakespeech of motivatiespeech nodig heeft, Reinildis is uw ideale keuze. En als extraatje kan ze zelfs haar vriendinnen inschakelen om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe Reinildis DuivenééDeWitt uw evenement transformeert! Bel 0297-521919.

Reinildis DuivenééDewitt Dagvoorzitter

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl