nhar

Reinildis DuivenééDewitt Dagvoorzitter

Reinildis DuivenééDeWitt Dagvoorzitter!

Wilt u indruk maken? Opvallen? Iets groots doen met uw medewerkers?
Als u Reinildis inzet boekt u resultaat! Vol humor en haar indrukwekkende uitstraling neemt ze iedereen mee uit de dagelijkse sleur. Lucht en een lach in bijna elke situatie, live of online voorafgaande aan een vergadering, training of winkelpresentatie. De lach van Reinildis is aanstekelijk en overal te horen. Na een telefonische briefing met u, zorgt ze ervoor dat de hele boel verloopt zoals het heurt. Met humor, want dat werkt!
Of het nu gaat om dagvoorzitterschap of een presentatie met inhoud, die gebracht moet worden met humor. Deze dame staat haar “mannetje”. Door haar brede interesse en haar open houding weet ze iedereen aan zich te binden.

“REINILDIS DUIVENÉÉDEWITT IS EEN WERVELWIND MET ENERGIE VOOR 10.”

Reinildis Duivenée-de Wit ambassadevrouw en hospitality-dame, heeft een brede algemene ontwikkeling en een groot hart. Ze kan het daarom met iedereen vinden. Ze is een enorme verschijning met haar bijna twee meter, inclusief hakken. Reinildis is spitsvondig. Ze is scherp, opmerkzaam en buitengewoon nieuwsgierig. Reinildis wordt uitgevoerd door ervaren improvisatieacteur Michel Rahn.

Michel Rahn is presentator, entertainer en improvisatieacteur. Met ogen in zijn achterhoofd. Hij denkt mee, ziet wat er gebeurt en wat er nodig is. De rol van Reinildis is hem op het lijf geschreven, inclusief hoge hakken. 

Voor een openingsact, fakespeech, motivatiespeech of als aftrap tijdens uw congres is zij prima in te zetten. 

Mocht Reinildis het niet alleen afkunnen op uw congres op uw evenement dan kan zij haar vriendinnen inzetten. 

 

Reinildis DuivenééDewitt Dagvoorzitter

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.