nhar

Rembrandt van Rijn huren

Rembrandt van Rijn Huren?

Bekend van onder andere de Nachtwacht, de Anatomische lessen en vele andere werken. Rembrandt werd geboren in Leiden in 1606 en leerde in zijn jeugd de kunst van het schilderen. In 1624 begon hij zijn eigen atelier, waarna hij in 1631 naar Amsterdam verhuisde. Rembrandt onderscheidde zich van andere schilders. Van portretten en zelfportretten, landschappen, allegorieën en historische scenes, bijbels en mythologische thema’s tot studies van dieren. Hoewel hij werd beïnvloed door de Italiaanse meesters, verliet Rembrandt nooit de Nederlandse republiek. Vandaag de dag trekt zijn werk talloze bezoekers die zijn beroemdste schilderijen willen zien naar Nederlandse musea.

Wat kan Rembrandt voor u betekenen ?

Rembrandt Harmenszoon van Rijn komt graag bij u langs voor bijvoorbeeld de ontvangst van uw gasten tijdens een diner in het Rijksmuseum. Of voor een maatwerkspeech.

Zelf Schilderen als Rembrandt ?

Creëer samen onder leiding van Rembrandt een mega kunstwerk  op Canvas met de schilderstechnieken die wij zelf hebben ontwikkeld. Er is dus veel mogelijk met onze Rembrandt van Rijn Look A Like. Dus wilt u Rembrandt bij uw evenement ontvangen? Bel vrijblijvend voor meer informatie of  boekingen telefoonnummer: 0297-521919

Rembrandt schildert
Rembrandt van Rijn huren

maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij richten ons op de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de ideale partner voor improvisatieacteurs, presentatie, dagvoorzitters of moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Alle acts worden gespeeld door Mascha Bakker of Michel Rahn. Bekijk het volledige aanbod.

Bel ons: 0297-521919

Stuur een bericht:
info@improvisatieacteurs.nl

IMPROVISATIEACTRICE, PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER

MASCHA BAKKER

Mascha is al meer dan 20 jaar professioneel improvisatieactrice. In die rol sprong ze al regelmatig in als gespreksleider, moderator of presentatrice. Door haar basis als improvisatieactrice en haar aangeboren nieuwsgierigheid was de stap naar presentatie en dag voorzitterschap, een aantal jaar geleden, snel gemaakt!

IMPROVISATIEACTEUR EN CREATIEVE DUIZENDPOOT

MICHEL RAHN

Michel is een improvisatieacteur en creatieve duizendpoot in hart en nieren.

“Als Michel er is, hoef je nergens meer naar om te kijken!” aldus één van onze vaste opdrachtgevers. Met zakken vol ervaring op het gebied van productie, theater, musical, zakelijke events en tv speelt hij met plezier meerdere rollen.