+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Beurs voorbereiding-training-standbemanning

U gaat naar de beurs en hoe nu verder ? Improvisatieacteurs.nl zorgt er samen met u voor dat uw beursdeelname opvalt. Hoe valt u op? Door samen met u te kijken wat u wilt bereiken! Wilt u alleen aandacht voor uw nieuwe product? Of wilt u juist bepaalde prospects op uw...

Training Gastvrijheid en Hospitality

Uw medewerkers trainen met improvisatieacteurs Wij bieden de volgende trainingen aan: Gastvrijheidstraining: Wat is gastvrij nu eigenlijk precies en wat zijn de valkuilen en wat is een klantverwachting. (zie ook hieronder maatwerkfilm voor Walibi World) Entertainment...

Trainingen Spinning Wheel: In beweging brengen en houden!

Ruiken, voelen, horen, proeven en zien zijn de zintuigen die Improvisatieacteurs gebruikt om succesvolle evenementen én trainingen te organiseren. Met deze aanpak brengen wij mensen daadwerkelijk fysiek en mentaal in beweging en kiezen we een andere aanpak dan de klassieke competentie- of vaardighedentraining.
Onze ervaren acteurs en trainers hebben een rijk pallet aan acts, trainingen, workshops en evenementen beschikbaar die zij voor gerenommeerde opdrachtgevers ontwikkeld hebben.  Waar een klassieke training met rollenspel zelden de juiste energie opwekt bij de deelnemers is het improvisatievermogen en de samenwerking van onze trainers juist de kracht om iedere deelnemer in een ongedwongen setting in beweging te krijgen.

Spinning Wheel  is het maatwerkconcept van Improvisatieacteurs waarmee we de kracht van onze trainers zeer gericht inzetten om uw medewerkers een nieuwe impuls te geven. Dit doen wij door eerst samen met u een analyse te maken van uw doelen (waarom?), samenstelling van de groep (generatie), culturele aspecten (formeel of juist niet) en eerdere trainingservaringen.

Het Spinning Wheel gaat draaien en zal de vaak verrassende combinaties van activiteiten inzichtelijk maken.  Wat denkt u van bewegingstheater om vitaliteit los te maken? Generatietheater om de generatiekloof te dichten? Shocktherapie om een heftige verandering in te luiden? Of pantomimeles om het non-verbale te laten voelen? Of een acteur die ineens op de werkvloer verschijnt en het improvisatievermogen van uw medewerkers op de proef stelt?

Met de nodige dosis humor bieden onze trainers en acteurs een inspirerende ervaring die de energie zal los maken om uw organisatie in beweging te brengen en te houden.

Spinning Wheel kan ingezet worden voor zakelijke trainingen, teamuitjes, seminars en klantenevenementen. Durft u aan het Spinning Wheel te draaien?

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919.